L'Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols fa a partir d'aquest dissabte la quarta edició del cicle “Música i descobertes”.

És una aposta per la música en directe amb tallers educatius de la mà de professors i músics vinculats a la Vall d’Aro. Una aposta pel talent de km0 i per artistes i pedagogs convidats que us faran viure noves i enriquidores experiències musicals.

En aquesta IV edició hi ha sis dies musicals per gaudir de forma col·lectiva i en família, amb l’objectiu principal de vincular a tota la comunitat educativa i estrènyer els vincles entre alumnat, professors/res, pares, mares, músics, públic, etc. Des de l’EMMú es vol apropar la música, la il·lusió, els nervis i l’allau d’emocions que significa el contacte amb la música en directe i les vivències i experiències musicals de les sessions educatives.

Les novetats d’aquesta edició com son: el dia de l’EMMú, la Jam & Food Session i les trobades de joves músics gironins: Guitarrada , Percussions a la Brava i Trobada de combos.


Cicle de concerts i tallers educatius de l’Escola Municipal de Música Guíxols Vall d’Aro

16/03 Dia de l’EMMú Guíxols Vall d’Aro 
-Prova un Instrument!
-I Trobada de Combos de les Comarques Gironines
-Jam & Food Session

22/03 Jazz al Teatre
13/04 II Percussions a la Brava
14/04 XVIII Guitarrada de les Comarques Gironines
7/05 i 8/05 EDU Música

Tots els concerts i activitats són gratuïts.

________________

El cicle en detall:

16/03 “DIA DE L’EMMú Guíxols Vall d’Aro” Adreçat a tots els públics
• PROVA UN INSTRUMENT!
• I TROBADA DE COMBOS DE LES COMARQUES GIRONINES
o MASTERCLASSES
o TRIPLE CONCERT DE COMBOS
• JAM & FOOD SESSION

Inaugurem el dia de l’EMMú. Un dia on tothom pot esdevenir alumne, públic o músic amb activitats adreçades a compartir en família o col·lectivament de 3 a 99 anys.
• PROVA UN INSTRUMENT!
De 10h a 12h pels carrers cèntrics de Sant Feliu de Guíxols. Adreçat a alumnes de 6 a 99 anys. Saps com es bufa una flauta? Has provat un violoncel? Saps tocar les tecles d’un piano? De 10h a 12h podreu provar i aprendre a tocar un instrument que ofertem a l’EMMú en cinc espais de Sant Feliu de Guíxols. Els trobareu senyalitzats i adequats per a la pràctica instrumental. Un professor de l’EMMú us estarà esperant amb moltes ganes d’ensenyar-vos a tocar, bufar o passar l’arc.
• Violí (Carrer Maragall)
• Violoncel (Placeta St Joan)
• Flauta (Plaça del Monestir)
• Trompeta (Carrer Martí i Casals)
• Piano (Carrer Joan Goula)
• I TROBADA DE COMBOS DE LES COMARQUES GIRONINES
Adreçat a alumnes de combo de l’EMMú i alumnes inscrits. Inaugurem la “I Trobada de combos a les comarques Gironines”. Aquesta proposta neix de l’àrea de música moderna de l’EMMú i vol crear vincles i teixits de treball amb les escoles de les diferents comarques gironines on s’imparteixen estudis de música moderna i jazz. El combo és el banc de proves on els alumnes poden aprendre a tocar i escoltar-se en grup, fer música de forma col·lectiva i endinsar-se en el món de la improvisació. Amb més 15 combos participants i uns 50 joves músics, la trobada donarà l’oportunitat de conèixer gent amb les mateixes inquietuds i compartir dubtes i aprenentatges entre alumnes i professors. La planificació de la trobada consta de: masterclasses (10h a 11.30h), triple concert de combos (12h) i finalitzarà amb una Jam & Food Session (a partir de la 13.30h)
Escoles participants: Escola de Música de Palafrugell, Escola de Música Sarriart, Escola de Música de Sant Gregori, Escola de Música de Maçanet de la Selva, Conservatori de la Diputació de Girona, EMMú Guíxols Vall d’Aro.
o MASTERCLASSES
De 10h a 11.30h a l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols. Adreçat a alumnes de combo de l’EMMú i alumnes inscrits. Tant professors de l’EMMú com professors convidats de les escoles participants oferiran diverses masterclasses entorn de la música moderna i la improvisació: Cant modern, improvisació, ritme. Es realitzaran de 10h a 11.30h a l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols (diversos espais). Per assistir com a alumne oient caldrà enviar un mail a l’Escola de Música on consti: Nom, instrument i edat. Es confirmarà la disponibilitat en funció de les places vacants.
o TRIPLE CONCERT DE COMBOS
De 12h a 13.15h a tres escenaris: Pati Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols. Casa Irla i Espai Ridaura. Adreçat a tots els públics. Un cop finalitzades les masterclasses, es realitzaran tres concerts simultanis a les 12h on els combos de les respectives escoles de música interpretaran peces i arranjaments en clau de jazz, bossa nova, latin, swing o funk. Els concerts tindran una durada entre 60/75 minuts als següents escenaris: - Pati Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols (Accés C/ Martí Casals, Sant Feliu de Guíxols) - Casa Irla (C/ Algavira 65, Sant Feliu de Guíxols) *consumició obligatòria - Espai Ridaura (Carrer Plataneda 1, Santa Cristina d’Aro)
• JAM & FOOD SESSION
A partir de la 13.30h al pati de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols. Accés pel carrer Martí i Casals. Adreçat a tots els públics. Quina millor manera de finalitzar el dia de l’EMMú que amb una Jam & Food Session. A partir de la 13:30h al pati de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols podreu assistir com a públic o com a músic participant a una Jam Session oberta acompanyats de la foodtruck “La Conclaveta”. www.instagram.com/gironafoodtrucks L’accés serà pel carrer peatonal Martí i Casals, on trobareu instal·lada la foodtruck i podreu degustar el seu assortiment de begudes, les seves empanades argentines o les seves especialitats en entrepans i carns. Músics i cantants! No dubteu en participar a la Jam Session, que comptarà amb la participació de professors de l’EMMú Guíxols Vall d ‘Aro i professors convidats de les escoles participants. Una oportunitat única per gaudir d’un entorn privilegiat a l’aire lliure, música improvisada i menjar de qualitat.

---

22/03 “ATARAXIA” - Xavi Molina Quartet JAZZ AL TEATRE: A les 20h al Teatre Auditori “Narcís Masferrer” de Sant Feliu de Guíxols. *El concert es realitzarà a l’escenari del Teatre. Caldrà accedir per la porta verda que està al pàrquing. Adreçat a tots els públics Xavi Molina: saxo, Efx, composicions i arranjaments Luis González: piano, teclats Rai Ferrer: contrabaix Jordi Morell: bateria No us perdeu un dels concerts més especials del cicle, ja que compta amb la participació de tres professors de l’EMMú i recupera un lloc idoni per gaudir del Jazz a Sant Feliu. L’escenari del Teatre Auditori Narcís Masferrer. Músics i públic compartiran espai per gaudir de les 10 composicions de Xavi Molina. Inspirades en el mateix nombre de regles estoiques que conformen un relat descriptiu on el quartet es mou entre diverses influències com el jazz, clàssica o post-rock. Cada un dels intèrprets aporta un ventall de recursos musicals i sòlides improvisacions sobre un coixí de sofisticada harmonia. No us perdeu aquest concert eclèctic i profund on gaudireu de la comunicació i empatia dels músics integrants del quartet, amb el sòlid i versàtil contrabaixista Rai Ferrer.

---

13/04 “II PERCUSSIONS A LA BRAVA” 12:00h Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols Adreçat a tots els públics Heu vist mai un concert amb més de 30 bateries tocant junts? Doncs tindreu l’oportunitat el proper 13/04 als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols de gaudir de la segona edició de la trobada de “Percussions a la brava”. Un concert únic, amb la participació d’alumnes i professors de bateria i percussió d’escoles de la província de Girona. Liderat i ideat pel professor de bateria de la nostra escola, Jordi Morell. Amb arranjaments originals i composicions pròpies, aquesta gran orquestra de bateries sonarà en un concert rítmic i impetuós que no deixarà a ningú indiferent, amb el mar ganxó de fons. A la brava!

---

14/04 “XVIII GUITARRADA DE LES COMARQUES GIRONINES” 12:30h Teatre Auditori “Narcís Masferrer” de Sant Feliu de Guíxols Adreçat a tots els públics La XVIII Guitarrada és la trobada de guitarristes de les comarques de Girona. Enguany és durà a terme a l’Auditori Teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, amb la participació i la coordinació del nostre professor de guitarra, Àlex Rocas. És una activitat destinada a estudiants i joves intèrprets de guitarra de nivell elemental i mitjà, que consta d'unes jornades de treball durant un cap de setmana previ i finalitza amb el concert que es realitzarà al Teatre de la ciutat. L’objectiu de la Guitarrada és la cohesió de grup i el treball col·lectiu , i alhora, donar l’ oportunitat als guitarristes de les comarques Gironines de tocar junts en un gran concert. El concert comptarà amb la participació de més de 120 guitarristes acompanyats per solistes i professors/es. Escoles participants: Escola Casino Menestral, Ipsi, Frederic Mompou, EM Olot, EM Sant Gregori, Escola Tons Llançà, Antoni Agramunt, Escola de Música de Cadaques, EMM Banyoles, Escola de Música i Dansa de Llagostera, EMM Vidreres, Escola Pep Ventura de Figueres, EMMú Guíxols Vall d’Aro.

---

07/05 “Impro Strings” Marta Roma TALLER EDUCATIU: De 17:30h a 19:30h Auditori Escola de Música Adreçat a alumnes de corda de l’EMMú Guíxols Vall d’Aro. Ens torna a visitar a l’EMMú la violoncel·lista i cantant Marta Roma per a realitzar un taller d’improvisació amb els alumnes de l’àrea de corda. Marta Roma construeix el seu propi camí artístic jugant amb el violoncel i la veu sense etiquetes estilístiques, traspassant barreres, improvisant i coneixent cultures i altres maneres de dir les coses. Ha viatjat actuant per tot el món –Filipines, Mèxic, Colòmbia, Cuba, Brasil, Japó, etc.– i amb artistes com A. R. Rahman, Susana Baca, Danilo Pérez o Jarabe de Palo, entre d’altres. A banda de ser una gran artista és també una consolidada pedagoga i formadora, element essencial per transmetre totes les seves vivències, experiències i recursos als alumnes participants. Els alumnes externs a l’EMMú podran assistir com a alumne oients prèvia inscripció a l’escola de música. Caldrà enviar un mail amb: nom, instrument i edat. Es confirmarà la disponibilitat en funció de les places vacants.

---

08/05 “Percussió corporal III” Santi Serratosa TALLER EDUCATIU: De 18h a 20h Auditori Escola de Música Adreçat a alumnes de FB i NM/ FA de l’EMMú Guíxols Vall d’Aro Després de fer dos Tallers de percussió corporal en les edicions passades, aquest IV Música i descobertes convidem al prestigiós pedagog i músic Santi Serratosa. Santi és un músics i pedagog molt complert. Graduat a l’Aula de Música Moderna del Conservatori del Liceu, obté Master en Musicoteràpia per la UPF i amplia la seva formació a la Drummers Collective de NYC. A banda de la seva nombrosa discografia i una acumulació de premis musicals, té la seva pròpia metodologia: Mètode SSM. El Mètode SSM s’acosta, mitjançant la percussió corporal, a mètodes pedagògics que donen molta importància a la improvisació, creativitat i el llenguatge rítmic expressat amb el nostre cos. És en aquest escenari de tu a tu amb els alumnes, on el Mètode SSM té el joc, l’expressió i la creativitat com a bases d'un abordatge psicosocial d'un alt valor en salut. Des del Mètode SSM, basant-nos en els recursos sonors i musicals, es pretén facilitar l'aparició de diferents processos sensorials, cognitius, emocionals i vinculants. Promou experiències creatives que enllacen els interessos de les persones amb les seves capacitats tant físiques com intel·lectuals. Els alumnes externs a l’EMMú podran assistir com a alumne oients prèvia inscripció a l’escola de música. Caldrà enviar un mail amb: nom, instrument i edat. Es confirmarà la disponibilitat en funció de les places vacants.

26 Abril, 2024

Programa "Caigut del Cel" de TV3. Recupereu l'emissió

Programa "Caigut del Cel" de TV3. Recupereu l'emissió https://www.ccma.cat/3cat/t2xc4-els-germans-anllo-lherencia-mes-gran-de-la-generalitat/video/6276955/#onboarding=true
25 Abril, 2024

Bases del 71 concurs exposició de Flors al Monestir de Sant Feliu de Guíxols 2024

1. Participants 1.1. En aquest concurs-exposició, hi podrà participar tothom qui ho desitgi i que no sigui professional del món de la jardineria. 1.2. Les persones participants hauran de presentar les flors tallades en els seus propis utensilis. Per a…
25 Abril, 2024

Barraques de Festa Major. Sol·licitud de barraques

Us informem que ja s'ha obert el tràmit "SOL·LICITUD DE LES BARRAQUES PER FESTA MAJOR" per a les entitats locals. Finalitza el dimecres 15 de maig de 2024. El tràmit per poder entrar les sol·licituds és a la seu electrònica…
25 Abril, 2024

Ple Municipal

Assumpte: Convocatòria Ajuntament Ple Assenyalament: 1a Convocatòria 25/04/2024 a les 20.00 hores 2a Convocatòria 29/04/2024 a les 20.00 hores Senyor/a, D’acord amb el previst a l’article 98 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós…
19 Abril, 2024

Cartell d'activitats de Sant Jordi 2024

Cartell de Sant Jordi 2024. 23 d'abril, Fira de llibres i roses a la Rambla, de 10h a 20h. A més, d'activitats organitzades per part del Punt Jove i de la Biblioteca Pública Octavi Viader.    ACTIVITATS ORGANITZADES PEL PUNT JOVE  A…
16 Abril, 2024

Ple de Sant Feliu de Guíxols

Convocatòria Ajuntament Ple Assenyalament: 1a Convocatòria 16/04/2024 a les 18:00 hores 2a Convocatòria 18/04/2024 a les 18.00 hores Senyor/a, D’acord amb el previst a l’article 98 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la…
16 Abril, 2024

Ple Municipal, dimarts 16 d'abril

Assumpte: Convocatòria Ajuntament Ple Assenyalament: 1a Convocatòria 16/04/2024 a les 18:00 hores 2a Convocatòria 18/04/2024 a les 18.00 hores Senyor/a, D’acord amb el previst a l’article 98 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós…
09 Abril, 2024

Fira d'Abril de Sant Feliu de Guíxols, del 12 al 14 d'abril

2ª Edició Golden Fira d’abril. A la carpa del Guíxols Arena. Entrada gratuïta. Divendres: Inauguració a les 20h. Dissabte i diumenge: Obertura a les 12h. Durant 3 dies cant, ball i cultura gastronòmica. Espectacles de ball i grups musicals. Hi…
08 Abril, 2024

Presentació de llibre "El Federal", de Sebastià Alzamora, editat per Proa

Dimarts 16 d'abril, 20h. Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols L'acte comptarà amb la presència de l'autor, acompanyat per Jordi Grau, periodista i president del Col·legi de Periodistes de la demarcació de Girona.  
04 Abril, 2024

Bases del Concurs de Cartells de la Festa Major 2024

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, convoca el concurs del disseny del cartell i de la imatge del FESTA MAJOR 2024 , d'acord amb les següents bases: Disseny  TEMÀTICA: El tema serà lliure, dins naturalment dels motius característics de les…
29 Març, 2024

Links per veure el MIC Football en directe als dos camps de futbol

En aquests dos links podeu fer el seguiment als partits del MIC que es disputen a Sant Feliu de Guíxols https://live.micfootball.com/facilities/UDE2UXo3NllGSHNqWElnL0VRUjNpdz09 https://live.micfootball.com/facilities/VkhJMUtEN05vRCtBNjEzclFGeFZ3Zz09
28 Març, 2024

Festival de la Llum Lumlab de Sant Feliu de Guíxols, el plat fort d'aquesta Setmana Santa

Els dies assenyalats de la Setmana Santa, del 29 al 31 de març 2024, Sant Feliu de Guíxols viu novament el Festival de la Llum Lumlab. Set propostes (vuit, comptant el passi únic de l'espectacle inaugural amb drons) tornaran a…
19 Març, 2024

Ple municipal de març de 2024

Assenyalament: 1a Convocatòria 21/03/2024 a les 20:00 hores 2a Convocatòria 25/03/2024 a les 20.00 hores D’acord amb el previst a l’article 98 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei Municipal i…
17 Març, 2024

Pluja d’estrelles en una Volta a Catalunya 2024 d’altes expectatives

  La Volta Ciclista a Catalunya ja té preparats tots els detalls per donar el tret de sortida a la seva 103a edició, que es disputarà entre els pròxims dies 18 i 24 de març amb un exigent recorregut de…
15 Març, 2024

L'Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols fa a partir d'aquest dissabte la quarta edició del cicle “Música i descobertes”.

És una aposta per la música en directe amb tallers educatius de la mà de professors i músics vinculats a la Vall d’Aro. Una aposta pel talent de km0 i per artistes i pedagogs convidats que us faran viure noves…
15 Març, 2024

Concert de la Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols per commemorar el seu 40è aniversari

Concert de la Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols per commemorar el seu 40è aniversari La Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar (Sant Feliu de Guíxols) celebra aquest dissabte 16 de març (18h, Teatre Auditori Municipal) el seu Concert…
13 Març, 2024

Recordatori de reunió

ATENCIÓ JOVES! AQUESTA REUNIÓ US INTERESSA! AJUTS PAGAMENT DEL LLOGUER PER A JOVES: Sessió informativa Dijous, 14 de març de 2024 INFORMACIÓ SOBRE LA NOVA CONVOCATÒRIA D’AJUTS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER PER A JOVES DE FINS A 35 ANYS…
11 Març, 2024

Preguntes i respostes sobre l'Índex de Preus del Lloguer

1.       Què és l’Índex de preus del lloguer? L’índex de preus del lloguer és el mecanisme que defineix el preu mitjà dels lloguers en les zones de mercat residencial tensionat i té la funció de marcar el topall de preu màxim en què…
08 Març, 2024

Pluja i fort vent

Actualització Segons el Servei Meteorològic s'espera per avui temps plujós i vent que pot arribar a superar els 70km en diferents comarques de Girona, inclosa la nostra. Pel que fa a l'estat de la mar, s'esperen onades que poden superar…

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits