Teatre de Sant Feliu de Guíxols

 

Austràlia i Conspiranoia, les dues propostes de Teatre Professional a Sant Feliu de Guíxols per aquesta tardor

Una obra a l'octubre ('Austràlia') i una altra al novembre ('Conspiranoia')

Més informació a www.guixols.cat/teatre

 

australia

14/10/23 - 20,30h
AUSTRÀLIA
Entrades a: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/21508/teatreauditori-narcismasferrer/online

Autoria i direcció: Israel Solà

Repartiment: Ester Cort, Meritxell Huertas, Brian Lehane i Carme Poll.

L’Elena ha rebut una trucada des d’Austràlia on la seva germana Laia li pregunta si li donaria un òvul per poder tenir un fill amb el seu marit, l’Andy. Ella no ha trigat ni dos segons a contestar que sí, i ara, està a punt de creuar mig planeta per sotmetre’s al procés d’hormonació i donació. La seva germana gran, la Mercè, s’ha entestat a acompanyar-la tant sí com no. Serà la primera vegada en molt de temps que estan les tres germanes juntes.
L’Elena té molt clar que faria qualsevol cosa per la seva germana. Al cap i a la fi, són família.

_____

 

conspir


11/11/23 - 20,30h
CONSPIRANOIA
Entrades a: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/21509/teatreauditori-narcismasferrer/online

Autoria: Marc Angelet i Jordi Casanovas

Direcció: Jordi Casanovas
Repartiment: Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve

Una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets, mentides i amistats a punt d’esclatar.
Heu tingut mai ganes d’agafar per la solapa a una amiga i dir-li que el que està pensant és totalment equivocat? Heu tingut mai la sensació que els vostres amics jutjaven d’amagat les vostres conviccions polítiques? Si tenim una visió del món completament diferent de la que tenen els nostres amics, és fàcil continuar sent amics? Hem d’intervenir en la vida i els pensaments de la gent a qui estimem?
En aquesta obra, uns amics intervenen a una amiga que creu que la terra és plana. Totes aquestes preguntes anteriors portaran els personatges a descobrir trets de la seva personalitat que mai abans s’havien imaginat tenir.

 

 

VENDA D'ENTRADES DELS ESPECTACLES PROGRAMATS DINS LA CAMPANYA DE TEATRE PROFESSIONAL GUÍXOLS ESCENA DE TARDOR

Modalitats d’entrades

Entrada General

Entrada reduïda per als jubilats, estudiants universitaris, aturats, famílies nombroses o monoparentals, discapacitats, docents, membres club de lectura de la biblioteca municipal, membres de les agrupacions teatrals de la ciutat, membres de l’associació cultural Mascanada6, alumnes de l’escola de música, estudiants de l’EOI amb acreditació (entrades limitades)

Entrades especials per la campanya Escena 25 i alumnes dels instituts de la ciutat a preu de 9€ (entrades limitades)

Inclusió del programa ApropaCultura, a preu de 3€ i 10€ (entrades limitades)

 


DINOVÈ CONCURS DE TEATRE AMATEUR DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Ja es coneix la programació del dinovè concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols, organitzat per l'Agrupació Teatral Benet Escriba, el qual portarà tardes de teatre des del 8 d'octubre fins al 24 de març. Són deu propostes procedents de grups de teatre d'arreu de Catalunya, amb localitats com Alforja, Barcelona, Pineda, Sant Quirze, Vilafranca del Penedès o Viladecans. Totes les obres es representen a les sis de la tarda al teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols

Aquest és el programa 2023-2024:

· OVELLES
Diumenge 8 d’octubre 2023 a les 18 hores
Amb la companyia ELS PASSERELLS TEATRE ESTUDI de Alforja
La història ens descobreix com tres germans es troben per gestionar una herència insòlita, però més aviat s’adonaran que més que insòlita és enverinada. Un text divertit que emociona i commou transitant amb naturalitat des de la comèdia a la reflexió més seriosa sobre diversos aspectes de la vida.

· A LA LLUNA
Diumenge 22 octubre 2023 a les 18 hores
Amb la companyia KÒMIX de La Garriga L’acció es desenvolupa a la lluna, amb vistes a la terra. Amb la raresa que dona la perspectiva de l’exili a un altre planeta. Sanzol planeja un viatge pels seus primers records, aquesta infància que al mateix temps és la infància de la democràcia a Espanya.

· LA COLOMETA (Somnis d’envelat)
Diumenge 5 novembre 2023 a les 18 hores
Amb la companyia EL TRIANGLE de Barcelona
Adaptació teatral de la novel·la La Plaça del Diamant amb la Natàlia com a única protagonista. És ella qui narra la seva vida, i son tres actrius les que li donen ànima i veu, en els diferents moments del seu trajecte vital: joventut, maduresa i vellesa. Un recorregut des del present i des del record.

· FLORIDO PENSIL “NENES”
Diumenge 19 novembre 2023 a les 18 hores
Amb la companyia CENTRE CULTURAL RECREATIU de Pineda de Mar
És una fabulosa radiografia de l’escola durant el règim franquista. La jerarquia, la reverència a l’autoritat, l’exaltació de l’esperit patriòtic, el poder fàctic de l’església, la consagració de la família com a nucli vertebrador de la societat, la supremacia de l’home, el paper submís de la dona...

· POLVORONS
Diumenge 3 desembre 2023 a les 18 hores
Amb la companyia DEIXALLES 81 de Sant Feliu de Codines
“Per què sempre et quedes amb els diners del pot?” Un sopar amb les teves millors amigues, què pot sortir malament? La Marta és una mica lleugereta de cascos, la Mònica és una dona centrada i amb caràcter, la Violeta creu que la resposta està en l’univers i la Paqui... bé, la Paqui és molta Paqui.

· QUE VE EN PITARRA
Diumenge 14 gener 2024 a les 18 hores
Amb la companyia ONZE AL TEATRE de Sant Quirze del Vallès - A Sant Quirze s’ha escampat un rumor extraordinari. Sembla que la Companyia de teatre d’en Pitarra, amb l’autor al capdavant, passarà pel poble de camí cap a Manresa, on han de representar el seu darrer gran èxit.

· TERRA BAIXA
Diumenge 28 gener 2024 a les 18 hores
Amb la companyia TALLER D’ASSAIG TEATRE de Vilafranca del Penedès
La proposta sintetitza el text en sis personatges enlloc dels dotze de l’obra origina, reorganitza l’ordre de les intervencions i rèpliques sent fidel al text de Guimerà. Prioritza la mirada de la Marta, així s’aconsegueix posar èmfasi en els temes claus de l’obra. La Marta, un dels grans personatges de Guimerà, viu un procés de descoberta i recuperació de la seva identitat i autoestima.

· UN MORT DARRERA LA PORTA
Diumenge 25 febrer 2024 a les 18 hores
Amb la companyia AMICS DE LES ARTS de Terrassa
Les dones d’una mateixa família queden aïllades a la casa on viuen, allunyades de la ciutat. Al matí descobreixen que hi he hagut un assassinat i hauran de descobrir elles mateixes qui ha sigut.

· OFICI DE TENEBRES
Diumenge 10 març 2024 a les 18 hores
Amb la companyia EL CENTRE de Llorenç del Penedès
L’obra ens presenta la sortida de la presó d’un membre d’una organització terrorista (es sobreentén que es tracta de ETA) després de complir 30 anys de condemna per un atemptat terrible. I es troba que la seva dona, també membre de la organització, a qui creia morta, és viva i té un fill.

· ELS MISERABLES
Diumenge 24 març 2024 a les 18 hores
Amb la companyia ASSOCIACIÓ CULTURAL MOSSEN CINTO VERDAGUER de Viladecans
Els miserables està ambientada en la França de la segona meitat del segle XIX. En el text trobem la història de Jean Valjean, un ex presidiari incapaç de deixar enrere el seu passat per la implacable persecució de Javert, agent de l’ordre de l’Estat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimeix Correu electrònic

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits