Juny 2023

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com i www.guixols.cat o al tel. 972 82 00 51 (Oficina de Turisme).
 

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Campanya gastronòmica de Peix Blau Ganxó. Fins al 18 de juny. Informació dels restaurants participants a: www.visitguixols.com

*Festival Porta Ferrada 2023: Per a informació i entrades, adreceu-vos a la web oficial del festival www.portaferrada.cat i/o al punt de venda oficial, Can Solés (C/ Sant Pere, 41). 

*”Música als puestos”: Concerts els dies 8 de juliol, 21 de juliol, 11 d’agost i 26 d’agost a diferents indrets de la ciutat. Per a més informació: www.mascanada6.com. Organitza: Masacanada6.

*Servei de Cangur. Dilluns i dimecres de 17 a 20h al Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu s/n, 1r planta, taller 3. Límit de 12 hores al mes. Aquest servei va adreçat a famílies amb infants de 3 a 10 anys empadronats al municipi de Sant Feliu de Guíxols. Compta amb l’acompanyament de professionals amb un aforament màxim de sis infants. Inscripcions: Presencials al Centre Cívic de Tueda, dimarts, dijous i divendres de 9 a 14h. Online: https://ciutadania.guixols.cat/cangutatge_fix

*Casals d’estiu: Casalet i Casal proximitat per a nens/es de Sant Feliu de Guíxols nascuts de 2011 a 2019 i Casal esportiu per a nens/nenes de Sant Feliu de Guíxols nascuts de 2008 a 2016.  Inscripcions i informació al web: ciutadania.guixols.cat, fent clic a l’apartat Inscripcions. Presencials: Punt Jove (c/ Mall,61) de dilluns a divendres de 9 a 13h, tel. 972 327360 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Places limitades. 

*Obertura de la Caseta del Salvament: Del 22 de juny a l’11 de setembre. Horari: Del 22 de juny al 14 d’agost de dilluns a diumenge de 18 a 20.30h. De 15 d’agost a l’11 de setembre de dilluns a diumenge de 17 a 19.30h. 

*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101. Per a més informació i assessorament, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu 2-4. 

*Servei d’assessorament psicològic. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Concurs de fotografia del Casal Tueda. Tema lliure. Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies. Hi haurà premis per als tres primers classificats. Presentació de les fotografies fins el 9 de setembre.

*Dinar d’aniversari del Casal Gent Gran Salvador Espriu. Divendres 7 de juliol. 

*Ioga a la platja de Sant Feliu. Del 4 de juliol al 31 d’agost a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Els dimarts i dijous de 8 a 8.45h a la platja, davant dels Jardins Juli Garreta. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de l’Espai Ganesha.

*Ioga a la platja de Sant Pol. Del 9 de juliol al 27 d’agost. Els diumenges de 8 a 8.45h a la platja de Sant Pol, davant de l’Hotel Sant Pol. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de l’Espai Ganesha.

*Inscripcions Escola d’Adults Curs 2023-2024. Dates de preinscripció: 21, 22 i 26 de juny de 17 a 20h; 20, 23, 27 i 28 de juny de 10 a 13h. Cal portar una fotocòpia del DNI i dues fotografies recents. Confirmació matrícula del 4 al 8 de setembre: https://agora.xtec.cat/cfaguixols. Més informació a: Escola d’Adults al Centre Cívic Vilartagues, Pl. Salvador Espriu, 2-4. Tel. 972 82 10 22.



Dijous 1 de juny

*Sessió final Lab Empresarial – Compartim experiències. De 15 a 17h.
Tancament de les sessions amb un repàs de tot el que s'ha treballat i posada en comú dels resultats obtinguts. Es realitzarà a l’aula de formació del SOM (edifici Guixols Desenvolupament) Inscripcions: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/84350-lab-empresarial--compartir-experiencies



Divendres 2 de juny

*Club de Lectura de Narrativa: Una estrella que es diu Henry, de Roddy Doyle. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.



Dissabte 3 de juny

*Torneig de l’amistat de futbol 7. De 9 a 14h al camp de futbol de Vilartagues. Entrada al públic gratuïta. 

*Show cooking del Peix Blau: Guillem Céspedes Triadú del Barcarola Hotel-Restaurant Les Dunes presenta Albergínia blanca amb anxoves i envinagrats. A les 11.30h al Mercat Cobert. Obert a tothom. 

*Visita guiada: Ricard Mur, un fotògraf de postal. A les 11.30h al vestíbul de l’Antic Hospital. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Inscripcions: Al Museu d’Història Tel. 972 82 15 75, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Museu d’Història. 

*XXII Trobada Gegantera de Sant Feliu de Guíxols. Plantada a les 17h a la plaça del Mercat. Sortida del recorregut a les 18h. Recorregut: plaça del Mercat, c/ Joan Goula, c/ Hospital, placeta Sant Joan, La Rambla, Passeig del Mar, Rambla Portalet, c/ Rutlla, La Rambla, c/ Clavé, final plaça del Mercat. Organitza: Colla Gegantera Ganxona. 

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Inauguració de l’exposició GUIXART3 de l’Associació Cultural Aleph. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69.

*Microcicles Mascanada6.Teatre La flor de l’autopista. Teatre a la pineda amb la Cia. La Swanson. A les 21h a l’Ermita de Sant Amanç. Preu socis 10€. No socis 12€. Més informació i venda d’entrades a https://www.mascanada6.com/microcicles



Diumenge 4 de juny

*Torneig de l’amistat de futbol 7. De 9 a 14h al camp de futbol de Vilartagues. Entrada al públic gratuïta. 

*Show cooking del Peix Blau: Marc López del Restaurant Trinquet presenta Brioix de tonyina vermella amb cremós d’alvocat i confitura de tomàquet. A les 11.30h al Mercat Cobert. Obert a tothom. 

*Inauguracío de les exposicions de Quimeta Serra (aquarel·la) i  ‘Urbex’ (fotografia), en motiu de la Primera Marxa d’Alliberament i Orgull del col·lectiu LGBTI+. La inauguració es fa a les 18h. a la Sala Abat Panyelles del Monestir.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.



Dilluns 5 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitaran bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.



Dimarts 6 de juny

*Excursió a Barcelona per a sèniors. Visites guiades a la Sagrada Família i Casa Batlló. Organitza: Casal Tueda Gent Gran. 



Dimecres 7 de juny

*"Treballem la por en el món laboral, amb la pintura!" De 16 a 18h.
Treballarem de forma experiencial la gestió de la por a través del dibuix i la pintura. En concret, treballarem amb la por en situacions del món laboral. Explicarem les funcions de la por, la gestionarem a través de la pintura i aprendrem a equilibrar-la. (No cal saber pintar!) El material serà subministrat per l’Ajuntament, però cadascú pot portar material propi, si ho desitja.
Es realitzarà a l’aula de formació del SOM (edifici Guixols Desenvolupament).
Més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Aules culturals: Intel·ligència del cos humà. A càrrec de Dolors Pons, naturista. A les 18h al Centre Cívic Tueda. 

*Concert de l’aula de cant i taller de veu de l’EMMú Guíxols Vall d’Aro. A les 19h a l’Auditori de l’Escola de Música, c/ Capmany 23-25. Gratuït i obert al públic. Organitza: EMMú Guíxols Vall d’Aro. 



Dijous 8 de juny

*"Treballem la por en el món laboral, amb la pintura!" De 16 a 18h.
Treballarem de forma experiencial la gestió de la por a través del dibuix i la pintura. En concret, treballarem amb la por en situacions del món laboral. Explicarem les funcions de la por, la gestionarem a través de la pintura i aprendrem a equilibrar-la. (No cal saber pintar!)

El material serà subministrat per l’Ajuntament, però cadascú pot portar material propi si ho desitja.
Es realitzarà a l’aula de formació del SOM (edifici Guixols Desenvolupament).
Més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.



Divendres 9 de juny

*Decidir amb el cor: El camí de la coherència amb cavalls lliures. Amb Elena Cuesta, coach de confiança i autolideratge conscients amb cavalls lliures i Tony Azorín, artista visual i coach ontològic. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69.

*Jam session oberta amb alumnes i professors de l’EMMú Guíxols Vall d’Aro. A les 20.30h a la Sala 2 de “Las Vegas”, c/ Colom 11. Gratuït i obert al públic. Organitza: EMMú Guíxols Vall d’Aro. 



Divendres 9, dissabte 10 i diumenge 11 de juny

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearEXPLICA’M 8a FIRA DEL CONTE I ALTRES HISTÒRIES: Un cap de setmana a la ciutat amb el conte com a fil conductor, com a relat d’històries per a nens, però també per a joves i adults. Parades de llibres, il·lustradors i artesania amb producte relacionat amb el conte pels carrers del centre de la ciutat; espectacles de gran qualitat artística en diferents espais i per a tots els públics; activitats tematitzades en família i molt més. 

Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearDivendres 9 de juny

*A la fresca. A les 20.30h al Pg. Rius i Calvet – Plaça del Mercat. Teatre. A càrrec de la cia. Anna Confetti 



Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearDissabte 10 de juny

*Fira del Conte. De 17 a 22h a la Placeta Sant Joan i La Rambla.

 

*Contacontes: Conte adaptat, conte contat: El pastís és tan amunt (conte amb pictogrames i bimodal). A les 10.30h al pati de l’Antic Hospital. A càrrec de l’Associació Viu l’Autisme. Activitat per a tots els públics.

 

*Contacontes: El Ratolí Pérez. A les 11h al c/ Sant Antoni. A càrrec dels voluntaris del Club de Lectura. Activitat per a tots els públics.

          

*Teatre: Experiència quàntica. A les 11.30h a la placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Anna Roca. Activitat per a tots els públics.



*Contacontes: La Valentina i el fotògraf Ricard Mur. A les 12h a l’Àntic Hospital. A càrrec d’Assumpta Mercader, en col·laboració amb l’Arxiu Municipal i el Museu d’Història. Activitat per a tots els públics.



*Contacontes en anglès: Under the sea. A les 12.30h a la placeta Maragall. A càrrec de Kids & Us. Activitat recomanada a infants entre 3 i 10 anys.



*Contacontes: Les sabates vermelles. A les 13h al c/ Major. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.



*Contacontes: El Mag Merlí. A les 16.30h a La Rambla. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.



*Fira del conte. De 17 a 22h a la placeta Sant Joan i La Rambla.



*Contacontes: Tramuntana de contes. A les 17h a la placeta Sant Joan. A càrrec de Tramuntana Editorial i Esquitx Lleure. Activitat per a tots els públics.

 

*Contacontes: La Lletera. A les 17.30h al c/ Rutlla. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.

*Espectacle itinerant: Clicks Ambulance. A les 18h. Inici a la Rambla del Portalet i final a la placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Campi qui pugui. Activitat per a tots els públics.



*Contacontes: La llebre i la tortuga. A les 18.30h al c/ Sant Joan. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.



*Contacontes en anglès: Far West. A les 19h a la placeta Maragall. A càrrec de Kids & Us. Activitat recomanada per a infants de 3 a 10 anys.



*Contacontes: Contes de por (amb visita a la Sala del Terror). A les 19 i a les 19.30h al Museu d’Història de la Joguina (La Rambla). A càrrec del Museu d’Història de la Joguina. Activitat recomanada per a infants a partir de 8 anys.



*Contacontes: Compte amb el llop! A les 19.30h a la placeta Sant Joan. A càrrec de Projecte literari Cap infant sense conte. Activitat per a tots els públics.    



*Espectacle itinerant: Rum Rum Trasto Karts. A les 20.30h. Inici al Passeig del Mar (davant de l’Ajuntament) – La Rambla – placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Xip Xap. Activitat per a tots els públics.



*Contes i altres històries de nit. A les 23.30h. Punt de trobada: Cementiri. Contes per a adults: Bruixes i dones fosques. A càrrec d’Assumpta Mercader i Maria Carretero. Activitat recomanada per a majors d’edat.



Resultado de imagen de dibujo lápiz para colorearDiumenge 11 de juny

*Tallers. De 17.30 a 19.30h a la plaça del Puig.

-Fem un tres en ratlla. A càrrec de Racons d’Art. Preu: 4,00 €.

-Pirates Rodamons. A càrrec de Creaciones Crafty. Preu: 5,00 €

-Llibres i llibrets. A càrrec d’Esquitx Lleure. Preu: 3,00 €



*Teatre: Wet Floor. A les 18h a la plaça del Puig. A càrrec de Cris Clown. Activitat per a tots els públics.



*Contacontes: Guillem Tell. A les 19h a la plaça del Puig. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics



Més informació a www.visitguixols.com



Dissabte 10 de juny

*Torneig de futbol 11. De 8 a 19h al camp de futbol de Vilartagues. Entrada al públic gratuïta.

*Taller del Peix Blau: taller de canapès de salmó. A les 11h a l’espai polivalent del Mercat Municipal Cobert. Gratuït i per a totes les edats. Creació i desenvolupament: parada de peix de La Ganxoneta. 

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.



Diumenge 11 de juny

*Excursió Puig Cerveris des de Pardines (Ripollès). Senderisme. Sortida a les 7h des de l’estació d’autobusos. Arribada a les 17h. Preu: 15€. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Centre Excursionista Montclar. 

*Torneig de futbol 11. De 8 a 19h al camp de futbol de Vilartagues. Entrada al públic gratuïta.

*Xerrada La mística del sol i observació del sol amb telescopi. A les 11h a l’ermita de Sant Amanç. A càrrec de Rafael Balaguer Rosa, prehistoriador, astrònom, divulgador, viatger i científic transversal. En acabar l’acte, hi haurà vermut i servei de bar. Activitat oberta. Preu: 5 € no socis, socis gratuït. Cal inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a més informació www.ardenya.cat Organitza: Ardenya Patrimoni i Natura.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.



Dilluns 12 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitaran bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.



Dimarts 13 de juny

*Final de Curs Escola d’Adults CFA. Celebrem els 45 anys del centre i el final de curs. A les 17h Passi curts #CFASFG45. A les 18h Entrega de premis. Obert a tothom. 



Dimecres 14 de juny

*Final de Curs Escola d’Adults CFA. Celebrem els 45 anys del centre i el final de curs. A les 10.30h Foto grupal. A les 11h Ball. A les 12h Esmorzar. Obert a tothom. 

*"Treballem la por en el món laboral, amb la pintura!" De 16 a 18h.
Treballarem de forma experiencial la gestió de la por a través del dibuix i la pintura. En concret, treballarem amb la por en situacions del món laboral. Explicarem les funcions de la por, la gestionarem a través de la pintura i aprendrem a equilibrar-la. (No cal saber pintar!)

El material serà subministrat per l’Ajuntament, però cadascú pot portar material propi si ho desitja.
Es realitzarà a l’aula de formació del SOM (edifici Guixols Desenvolupament)
Més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Xerrada: Prevenció d’accidents a la llar. A les 17h al Centre Cívic Vilartagues.

*Concerts finals de curs EMMú Guíxols Vall d’Aro (60 min.). Concert coral i combos de formació avançada i orquestra de piano i percussió. A les 19h al pati de l’Escola de Música. Gratuït i obert al públic. Per a més informació: www.emmguixolsvalldaro.cat



Del dijous 15 al diumenge 18 de juny

*Festival de Tango Costa Brava. A la sala Las Vegas, pavelló de la Corxera i pista de bàsquet, al costat del Beach Club. Per a més informació i inscripcions: https://www.tangocostabrava.com

          

Dijous 15 de juny

*Dia Mundial contra el maltractament de les persones grans: Caminem pels drets de les persones grans. A les 9.30h a la plaça Salvador Espriu. Recorregut fins a la plaça Miquel Murlà. Informació i inscripcions: Al Casal de la Gent Gran Salvador Espriu, els dilluns i dijous d’11 a 13h. Tel. 658 354 401; Al Casal Tueda Gent Gran, de dilluns a divendres de 10 a 13h. Tel. 972 82 10 58. Organitza: Consell Comarcal del Baix Empordà i Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·laboren: Dipsalut (Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona), el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i els Casals de la Gent Gran de Sant Feliu de Guíxols. 

*Concerts finals de curs EMMú Guíxols Vall d’Aro (60 min.). Concert del grup de vent i grup de guitarres. A les 19h al pati de l’Escola de Música. Gratuït i obert a tothom. Per a més informació: www.emmguixolsvalldaro.cat

*Concert d’Olga Zoet (Lleida, cançó d’autor) & Aina Donate (St Feliu, indie/pop). A les 21h al Bar Casa Irla. c/ Algavira 65-69. Entrada gratuïta.



Divendres 16 de juny

*Concerts finals de curs EMMú Guíxols Vall d’Aro (60 min.). Concert d’instrument complementari a les 18.30h al pati de l’Escola de Música. Gratuït i obert al públic. Per a més informació: www.emmguixolsvalldaro.cat

*Cloenda de les Aules Culturals “Els llops d’Àngel Guimerà” . A les 18h al Casal Tueda Gent Gran. A càrrec de Valentí Maymó, rapsode i intèrpret de tenora. Entrada lliure. Organitza: Casal Tueda Apite amb la col·laboració de l’Agrupació d’Amics de la Sardana. 

*Festival de tango Costa Brava. 16, 17 i 18 de juny tot el dia a: Pavelló de la Corxera, pista de bàsquet del passeig i sala Las Vegas. Més informació a: https://www.tangocostabrava.com/programa

*Llargmetratge “L’Espill” 86m. “L’Espill, és una comèdia romàntica basada en el drama de l’exili republicà”. A les 19h a la Casa Irla. c/ Algavira 65-69.

*Inauguració de l’exposició Un viatge per l’impressionisme de Roy. A les 19h a la Nau Blau (C/ Sant Isidre, 21).

*Cicle Gaudí – Cinema: El sostre groc . Original en català i castellà. Durada: 94 min. A les 21h a la Sala Abat Panyelles al Monestir (plaça Monestir s/n). Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2x1, socis de la Federació d’Ateneus de Catalunya 3€ i amb el carnet jove 3€. Per a més informació i venda d’entrades a www.guixols.cat/cinema i a través www.codetickets.com. Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 


Dissabte 17 de juny

*Dia Mundial de patchwork. De 10 a 20h a la Rambla/cantonada carrer Major. Organitza: Associació d’Amics de l’Ermita i paratges de Sant Elm. 

Prova Gran Fons de natació amb aletes del Club Aquàtic Xaloc. Dissabte 17 de juny al matí a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Més informació a: https://clubaquaticxaloc.cat/gran-fons-de-natacio-amb-aletes/

*Visita guiada: El Monestir. A les 11.30h. Idioma: Català. Activitat amb inscripció prèvia. Preu: 4€ entrada general. 2€ Amics del Museu. Inscripcions: Tel. 972 821575, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Museu d’Història. 

*Concerts finals de curs EMMú Guíxols Vall d’Aro (60 min.). Concert orquestres de corda, secció simfònica (vent, corda i percussió) a les 12h al pati de l’Escola de Música. Gratuït i obert a tothom. Per a més informació: www.emmguixolsvalldaro.cat

*Festival de tango Costa Brava. 16, 17 i 18 de juny tot el dia a: Pavelló de la Corxera, pista de bàsquet del passeig i sala Las Vegas. Més informació a: https://www.tangocostabrava.com/programa

*Festival Exhibició de Taekwondo. De 17 a 22h a la plaça del Puig. Organitza: Club Taekwon-do a punt. 

*14a edició Fira del Cava. De 17 a 21h al c/ Sant Ramon. Organitza: Ca l’Angel. 

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Presentació del llibre Trenta-set cartes i sis poemes d’amor. La correspondència íntima d’Eugeni Gurnés Bou (1939-1943) de Pilar Francès. Guanyadora de la Beca d’Estudis Històrics President Irla 2023. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69

*Marxa LGTBI. A les 19h des del Monestir als Jardins de Juli Garreta. Fi de Festa a la sala de festes “Las Vegas”. 

*Ballada de Sardanes amb la cobla Rossinyolets. A les 20h als Jardins Juli Garreta. Entrada Lliure. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.
*Festival de tango Costa Brava. 16, 17 i 18 de juny tot el dia a: Pavelló de la Corxera, pista de bàsquet del passeig i sala Las Vegas. Més informació a: https://www.tangocostabrava.com/programa

 



Diumenge 18 de juny

*XXII Trobada de col·leccionistes. A la Rambla. Organitza: Associació Filatèlica i de Col·leccionisme. 

*Concert-Vermut amb Marc Jonson & Ramírez Exposure (USA/ Valencia power-pop). A les 12.30h al Bar Casa Irla. c/ Algavira 65-69. Entrada gratuïta. 

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.
*Festival de tango Costa Brava. 16, 17 i 18 de juny tot el dia a: Pavelló de la Corxera, pista de bàsquet del passeig i sala Las Vegas. Més informació a: https://www.tangocostabrava.com/programa



Dilluns 19 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitaran bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

*Celebració de l’Aniversari del Casal Tueda. A partir de les 16.30h. Organitza: Casal Tueda Gent Gran. 

*Concerts finals de curs EMMú Guíxols Vall d’Aro (60 min.). ESCAPE ROOM a les 17h amb alumnes de FB3-6 i a les 19h petit concert al pati de l’Escola de Música. Gratuït i obert a tothom. Per a més informació: www.emmguixolsvalldaro.cat



Dimecres 21 de juny

*Concerts finals de curs EMMú Guíxols Vall d’Aro (60 min.). Concerts dels alumnes de sensibilització musical i FB 1-2 a les 18h al pati de l’Escola de Música. Gratuït i obert al públic. Per a més informació: www.emmguixolsvalldaro.cat



Divendres 23 de juny

*Revetlla de Sant Joan al Casal de Gent Gran de Tueda. Organitza: Casal Tueda Gent Gran.



Dissabte 24 de juny

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Guíxols Escena Primavera: La Pell Fina. Durada: 1h 20min. Entrada general 20€, entrada reduïda 18€. A les 20.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades a codetickets i www.guixols.cat/teatre



Diumenge 25 de juny

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.



Dilluns 26 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitaran bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.



Dijous 29 de juny

*Presentació de les pràctiques: Escola de Rehabilitació de Limoges. A les 12h a la sala Abat Panyelles del Monestir. Acte obert al públic. Es presentaran les pràctiques que 17 alumnes de Limoges han realitzat al llarg d’una setmana a Sant Feliu de Guíxols. Organitza: El Museu d’Història. 



Divendres 30 de juny

*Festival Porta Ferrada 2023: 

Per a informació i entrades, adreceu-vos a la web oficial del festival www.portaferrada.cat i/o al punt de venda oficial, Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

-Aquí Estamos. Amb els còmics Adri Romeo i Ignasi Taltavull.

-Salat 2023. OYE POLO. A les 21h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. 

-Salat 2023 Berto Romero Lo Nunca Visto. A les 22h a Guíxols Arena (zona esportiva Vilartagues). Per a informació i entrades, adreceu-vos a la web oficial del festival www.portaferrada.cat i/o al punt de venda oficial, Can Solés (C/ Sant Pere, 41). 

-L’Altre MIC. Micro obert. Artistes convidats: Ignasi Taltavull, Adri Romeo i Raquel Hervàs. A les 23.30h al Village Guíxols Arena. Accés lliure desprès de l’actuació de Berto Romero. Aforament limitat. Per a més informació per participar (fins al 6 de juny a les 14h): www.festivalportaferrada.cat/ca/LALTRE-MIC




CURSOS



Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit



Dilluns

*Conversa en francès. De 16 a 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Júlia Martinetto. 



Dimecres 

*Conversa en anglès. Grup 1 : de 10.30h a 11.30h; Grup 2 : d’11.30h a 12.30h. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..



Divendres

*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.



CURS D’ESTIU

*Art i Arqueologia: Dues Mirades complementàries sobre l’Antic Egipte. Del 10 al 12 de juliol. Horari: 10 de juliol de 17 a 20.30h, “La mort i el món funerari”. 11 de juliol de 17 a 20h, “La fascinació per Egipte”. 12 de juliol de 17 a 20.30h, “Cleopatra”. A la sala d’Abat Panyelles del Monestir. Places: 30. Preu: 50€. Direcció: Francesc Aicart Hereu. Coordinació: Sònia Rodríguez Astor. Professorat: Pilar Giró Roman i Xavier Martínez Babón. Organitza: Universitat de Girona Fundació UdG: Innovació i Formació, Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i Fundació Centre d’Art Guíxols. 



Casals

*Activitats del curs 2022/2023:

-Casal Tueda Gent Gran: Gimnàstica de manteniment, ioga, ioga terapèutic, taller de memòria, conversa en anglès, informàtica, català, taller de pintura, patchwork, manualitats, coral i nou curs: classes de francès (dimarts de 17 a 18h). Informació i inscripcions: despatx del Casal de dilluns a divendres de 10.30 a 13h. Centre Cívic Tueda: C/ Gravina, 39-42. Tel. 972 821310/ 972 821058, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

-Casal Gent Gran Salvador Espriu: Ioga, manualitats i vestits de paper, taller de memòria, coral, pintura, country, gimnàstica de manteniment, classes de sevillanes (dilluns de 18 a 19h i divendres de 19 a 20h) i ioga terapèutic amb cadira (dilluns i divendres d’11.30 a 12.30h), classes de country (divendres de 17 a 19h). Informació i inscripcions: Despatx del casal de la gent gran Salvador Espriu al Centre Cívic Vilartagues: els dilluns i els dijous d’11 a 13h. Tel. 972 821897 i 972 820101, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.



EXPOSICIONS:

*Dues exposicions al Monestir de Sant Feliu. Amb motiu de la Marxa d’Alliberament i Orgull del col·lectiu LGBTI+
Una, d’aquarel·les de l’artista Quimeta Serra -anomenada ‘De la foscor a la llum, coming out’, sortir de l’armari- i l’altra mostra, en aquest cas fotogràfica, s’anomena ‘Urbex’, amb artistes del col·lectiu LGBTI+.

Aquestes exposicions estaran obertes del 5 al 18 de juny de 2023, en horari de 17 a 20h de dimarts a divendres, amb horaris especials els caps de setmana (de les 11 a les 14h i de 17h a 20h).  La inauguració serà aquest diumenge, 4 de juny, a les 18h, al Monestir, amb parlaments institucionals.




*Exposició GUIXART3. Exposició de l’Associació Cultural Aleph. Del 3 de juny al 23 de juliol a la Casa Irla. Inauguració: dissabte 3 de juny a les 19h. 

*Exposició Un viatge per l’impressionisme de Roy. Del 16 al 25 de juny a la Nau Blau, (c/ Sant Isidre, 21). Horari: Dimecres, dijous, divendres i dissabte d’11 a 13.30h i de 17 a 20h, diumenge d’11.30 a 13.30h. Inauguració: 16 de juny a les 19h. 

*Exposició Un refugi de llibres. Fins al 30 de juny a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. L’exposició homenatja la mostra internacional de Literatura Infantil i Juvenil (LIJ) que va organitzar Jella Lepman a Alemanya després de la Segona Guerra Mundial per ajudar els infants i joves desposseïts de tot. 

*Exposició temporal Ricard Mur, “un fotògraf de postal”. Fins al 18 de juny a la Capella de l’Antic Hospital. L’exposició que acull el Museu d’Història de Sant Feliu s’emmarca dins de la iniciativa anual dels Tallers d’Història, liderats per l’Arxiu Municipal. Aquest any la mostra vol homenatjar a Ricard Mur, tant per les seves qualitats artístiques com per la seva tasca de documentació del moment històric, la qual mostra un St. Feliu desaparegut i ens permet veure com era la societat, la ciutat i els entorns naturals als anys 20 del segle XX. Entrada lliure. 

*Exposició Ricard Mur. Vilartagues. Fins al 18 de juny a la plaça Salvador Espriu, davant del Centre Cívic Vilartagues. 

*Exposició “Antoni Campaña. L’Endemà de la retirada: Portbou 1939”. Exposició itinerant. Fins al 17 de setembre. A l’Antic Hospital. Més informació: https://bit.ly/campanyaSFG

Entrada lliure. Horaris: de dimarts a dissabte d’11 a 13h i de 17 a 19h, diumenges i festius d’11 a 14h. Dilluns tancat.

*Exposició de pintura. Al Racó de l’Art del Casal Gent Gran Salvador Espriu. 

*Exposició de pintura i fotografia. Del 5 al 17 de juny al Monestir.

*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos). Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5,00€.



MUSEU D’HISTÒRIA - MONESTIR

-Guíxols. Eines i creences. Una exposició sobre la cultura ibera a la nostra ciutat – Planta 1

-El Monestir i la vila. La progressiva formació de la vila a l’entorn del monestir benedictí- Planta 1

-Torre del Fum i Porta Ferrada. Dos espais patrimonials i un mirador privilegiat - Planta 1

Horari: Només per grups concertats i visites guiades. Per a més informació: Tel. 972 821575 i c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dissabte 17 de juny: Visita guiada: El Monestir. A les 11.30h. Idioma: Català. Activitat amb inscripció prèvia. Preu: 4€ entrada general. 2€ Amics del Museu. Inscripcions: Tel. 972 821575, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: El Museu d’Història. 



ANTIC HOSPITAL 

De dimarts a dissabte d’11 a 13h i de 17 a 19h. Diumenges i festius d’11 a 14h. Dilluns tancat.



TURÓ DELS GUÍXOLS: OBERTURA DE LA CASETA DEL SALVAMENT

Del 22 de juny a l’11 de setembre. Horari: Del 22 de juny al 14 d’agost de dilluns a diumenge de 18 a 20.30h. De 15 d’agost a l’11 de setembre de de dilluns a diumenge de 17 a 19.30h. 



ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Las Vegas. 60 Aniversari. Es poden consultar i comprar les entrades de tots els espectacles programats en motiu de la celebració dels 60 anys a : www.salalasvegas.com Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. C/ Cristòfol Colom, 11 de Sant Feliu de Guíxols.

Concerts: Sultans of Swing. Tribut als Dire Straits el 3 de juny i Xavi Calvet el 10 de juny.

*Nit de Salsa i batxata. Cada divendres a partir de les 23h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 10€ (amb consumició inclosa).

*Ball amb DJ Toni i DJ Pere. Cada diumenge a partir de les 18h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 10€ (amb consumició inclosa). 

Per a més informació i/o entrades: www.salalasvegas.com.








 

ACTIVITATS SANT FELIU DE GUÍXOLS1 AL 30 DE JUNY DE 2023 www.visitguixols.com: todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in EnglishLes activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com i www.guixols.cat o al tel. 972 82 00 51 (Oficina de Turisme). *Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.*Campanya gastronòmica de Peix Blau Ganxó. Fins al 18 de juny. Informació dels restaurants participants a: www.visitguixols.com. *Festival Porta Ferrada 2023: Per a informació i entrades, adreceu-vos a la web oficial del festival www.portaferrada.cat i/o al punt de venda oficial, Can Solés (C/ Sant Pere, 41). *”Música als puestos”: Concerts els dies 8 de juliol, 21 de juliol, 11 d’agost i 26 d’agost a diferents indrets de la ciutat. Per a més informació: www.mascanada6.com. Organitza: Masacanada6.*Servei de Cangur. Dilluns i dimecres de 17 a 20h al Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu s/n, 1r planta, taller 3. Límit de 12 hores al mes. Aquest servei va adreçat a famílies amb infants de 3 a 10 anys empadronats al municipi de Sant Feliu de Guíxols. Compta amb l’acompanyament de professionals amb un aforament màxim de sis infants. Inscripcions: Presencials al Centre Cívic de Tueda, dimarts, dijous i divendres de 9 a 14h. Online: https://ciutadania.guixols.cat/cangutatge_fix. *Casals d’estiu: Casalet i Casal proximitat per a nens/es de Sant Feliu de Guíxols nascuts de 2011 a 2019 i Casal esportiu per a nens/nenes de Sant Feliu de Guíxols nascuts de 2008 a 2016.   Inscripcions i informació al web: ciutadania.guixols.cat, fent clic a l’apartat Inscripcions. Presencials: Punt Jove (c/ Mall,61) de dilluns a divendres de 9 a 13h, tel. 972 327360 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Places limitades. *Obertura de la Caseta del Salvament: Del 22 de juny a l’11 de setembre. Horari: Del 22 de juny al 14 d’agost de dilluns a diumenge de 18 a 20.30h. De 15 d’agost a l’11 de setembre de dilluns a diumenge de 17 a 19.30h. *Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101. Per a més informació i assessorament, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu 2-4. *Servei d’assessorament psicològic. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.*Concurs de fotografia del Casal Tueda. Tema lliure. Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies. Hi haurà premis per als tres primers classificats. Presentació de les fotografies fins el 9 de setembre.*Dinar d’aniversari del Casal Gent Gran Salvador Espriu. Divendres 7 de juliol. *Ioga a la platja de Sant Feliu. Del 4 de juliol al 31 d’agost a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Els dimarts i dijous de 8 a 8.45h a la platja, davant dels Jardins Juli Garreta. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de l’Espai Ganesha.*Ioga a la platja de Sant Pol. Del 9 de juliol al 27 d’agost. Els diumenges de 8 a 8.45h a la platja de Sant Pol, davant de l’Hotel Sant Pol. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de l’Espai Ganesha.*Inscripcions Escola d’Adults Curs 2023-2024. Dates de preinscripció: 21, 22 i 26 de juny de 17 a 20h; 20, 23, 27 i 28 de juny de 10 a 13h. Cal portar una fotocòpia del DNI i dues fotografies recents. Confirmació matrícula del 4 al 8 de setembre: https://agora.xtec.cat/cfaguixols. Més informació a: Escola d’Adults al Centre Cívic Vilartagues, Pl. Salvador Espriu, 2-4. Tel. 972 82 10 22. Dijous 1 de juny*Sessió final Lab Empresarial – Compartim experiències. De 15 a 17h.  Tancament de les sessions amb un repàs de tot el que s'ha treballat i posada en comú dels resultats obtinguts. Es realitzarà a l’aula de formació del SOM (edifici Guixols Desenvolupament) Inscripcions: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/84350-lab-empresarial--compartir-experiencies Divendres 2 de juny*Club de Lectura de Narrativa: Una estrella que es diu Henry, de Roddy Doyle. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Dissabte 3 de juny*Torneig de l’amistat de futbol 7. De 9 a 14h al camp de futbol de Vilartagues. Entrada al públic gratuïta. *Show cooking del Peix Blau: Guillem Céspedes Triadú del Barcarola Hotel-Restaurant Les Dunes presenta Albergínia blanca amb anxoves i envinagrats. A les 11.30h al Mercat Cobert. Obert a tothom. *Visita guiada: Ricard Mur, un fotògraf de postal. A les 11.30h al vestíbul de l’Antic Hospital. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Inscripcions: Al Museu d’Història Tel. 972 82 15 75, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Museu d’Història. *XXII Trobada Gegantera de Sant Feliu de Guíxols. Plantada a les 17h a la plaça del Mercat. Sortida del recorregut a les 18h. Recorregut: plaça del Mercat, c/ Joan Goula, c/ Hospital, placeta Sant Joan, La Rambla, Passeig del Mar, Rambla Portalet, c/ Rutlla, La Rambla, c/ Clavé, final plaça del Mercat. Organitza: Colla Gegantera Ganxona. *Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.*Inauguració de l’exposició GUIXART3 de l’Associació Cultural Aleph. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69.*Microcicles Mascanada6.Teatre La flor de l’autopista. Teatre a la pineda amb la Cia. La Swanson. A les 21h a l’Ermita de Sant Amanç. Preu socis 10€. No socis 12€. Més informació i venda d’entrades a https://www.mascanada6.com/microcicles Diumenge 4 de juny*Torneig de l’amistat de futbol 7. De 9 a 14h al camp de futbol de Vilartagues. Entrada al públic gratuïta. *Show cooking del Peix Blau: Marc López del Restaurant Trinquet presenta Brioix de tonyina vermella amb cremós d’alvocat i confitura de tomàquet. A les 11.30h al Mercat Cobert. Obert a tothom. *Inauguracío de les exposicions de Quimeta Serra (aquarel·la) i  ‘Urbex’ (fotografia), en motiu de la Primera Marxa d’Alliberament i Orgull del col·lectiu LGBTI+. La inauguració es fa a les 18h. a la Sala Abat Panyelles del Monestir.*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu. Dilluns 5 de juny*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitaran bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414. Dimarts 6 de juny*Excursió a Barcelona per a sèniors. Visites guiades a la Sagrada Família i Casa Batlló. Organitza: Casal Tueda Gent Gran.  Dimecres 7 de juny*"Treballem la por en el món laboral, amb la pintura!" De 16 a 18h. Treballarem de forma experiencial la gestió de la por a través del dibuix i la pintura. En concret, treballarem amb la por en situacions del món laboral. Explicarem les funcions de la por, la gestionarem a través de la pintura i aprendrem a equilibrar-la. (No cal saber pintar!) El material serà subministrat per l’Ajuntament, però cadascú pot portar material propi, si ho desitja. Es realitzarà a l’aula de formació del SOM (edifici Guixols Desenvolupament).  Més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.*Aules culturals: Intel·ligència del cos humà. A càrrec de Dolors Pons, naturista. A les 18h al Centre Cívic Tueda. *Concert de l’aula de cant i taller de veu de l’EMMú Guíxols Vall d’Aro. A les 19h a l’Auditori de l’Escola de Música, c/ Capmany 23-25. Gratuït i obert al públic. Organitza: EMMú Guíxols Vall d’Aro.  Dijous 8 de juny*"Treballem la por en el món laboral, amb la pintura!" De 16 a 18h. Treballarem de forma experiencial la gestió de la por a través del dibuix i la pintura. En concret, treballarem amb la por en situacions del món laboral. Explicarem les funcions de la por, la gestionarem a través de la pintura i aprendrem a equilibrar-la. (No cal saber pintar!)El material serà subministrat per l’Ajuntament, però cadascú pot portar material propi si ho desitja. Es realitzarà a l’aula de formació del SOM (edifici Guixols Desenvolupament). Més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Divendres 9 de juny*Decidir amb el cor: El camí de la coherència amb cavalls lliures. Amb Elena Cuesta, coach de confiança i autolideratge conscients amb cavalls lliures i Tony Azorín, artista visual i coach ontològic. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69.*Jam session oberta amb alumnes i professors de l’EMMú Guíxols Vall d’Aro. A les 20.30h a la Sala 2 de “Las Vegas”, c/ Colom 11. Gratuït i obert al públic. Organitza: EMMú Guíxols Vall d’Aro.  Divendres 9, dissabte 10 i diumenge 11 de juny EXPLICA’M 8a FIRA DEL CONTE I ALTRES HISTÒRIES: Un cap de setmana a la ciutat amb el conte com a fil conductor, com a relat d’històries per a nens, però també per a joves i adults. Parades de llibres, il·lustradors i artesania amb producte relacionat amb el conte pels carrers del centre de la ciutat; espectacles de gran qualitat artística en diferents espais i per a tots els públics; activitats tematitzades en família i molt més.  Divendres 9 de juny*A la fresca. A les 20.30h al Pg. Rius i Calvet – Plaça del Mercat. Teatre. A càrrec de la cia. Anna Confetti   Dissabte 10 de juny*Fira del Conte. De 17 a 22h a la Placeta Sant Joan i La Rambla. *Contacontes: Conte adaptat, conte contat: El pastís és tan amunt (conte amb pictogrames i bimodal). A les 10.30h al pati de l’Antic Hospital. A càrrec de l’Associació Viu l’Autisme. Activitat per a tots els públics. *Contacontes: El Ratolí Pérez. A les 11h al c/ Sant Antoni. A càrrec dels voluntaris del Club de Lectura. Activitat per a tots els públics.           *Teatre: Experiència quàntica. A les 11.30h a la placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Anna Roca. Activitat per a tots els públics. *Contacontes: La Valentina i el fotògraf Ricard Mur. A les 12h a l’Àntic Hospital. A càrrec d’Assumpta Mercader, en col·laboració amb l’Arxiu Municipal i el Museu d’Història. Activitat per a tots els públics. *Contacontes en anglès: Under the sea. A les 12.30h a la placeta Maragall. A càrrec de Kids & Us. Activitat recomanada a infants entre 3 i 10 anys. *Contacontes: Les sabates vermelles. A les 13h al c/ Major. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics. *Contacontes: El Mag Merlí. A les 16.30h a La Rambla. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics. *Fira del conte. De 17 a 22h a la placeta Sant Joan i La Rambla. *Contacontes: Tramuntana de contes. A les 17h a la placeta Sant Joan. A càrrec de Tramuntana Editorial i Esquitx Lleure. Activitat per a tots els públics.  *Contacontes: La Lletera. A les 17.30h al c/ Rutlla. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.*Espectacle itinerant: Clicks Ambulance. A les 18h. Inici a la Rambla del Portalet i final a la placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Campi qui pugui. Activitat per a tots els públics. *Contacontes: La llebre i la tortuga. A les 18.30h al c/ Sant Joan. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics. *Contacontes en anglès: Far West. A les 19h a la placeta Maragall. A càrrec de Kids & Us. Activitat recomanada per a infants de 3 a 10 anys.  *Contacontes: Contes de por (amb visita a la Sala del Terror). A les 19 i a les 19.30h al Museu d’Història de la Joguina (La Rambla). A càrrec del Museu d’Història de la Joguina. Activitat recomanada per a infants a partir de 8 anys. *Contacontes: Compte amb el llop! A les 19.30h a la placeta Sant Joan. A càrrec de Projecte literari Cap infant sense conte. Activitat per a tots els públics.     *Espectacle itinerant: Rum Rum Trasto Karts. A les 20.30h. Inici al Passeig del Mar (davant de l’Ajuntament) – La Rambla – placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Xip Xap. Activitat per a tots els públics. *Contes i altres històries de nit. A les 23.30h. Punt de trobada: Cementiri. Contes per a adults: Bruixes i dones fosques. A càrrec d’Assumpta Mercader i Maria Carretero. Activitat recomanada per a majors d’edat.  Diumenge 11 de juny*Tallers. De 17.30 a 19.30h a la plaça del Puig.-Fem un tres en ratlla. A càrrec de Racons d’Art. Preu: 4,00 €.-Pirates Rodamons. A càrrec de Creaciones Crafty. Preu: 5,00 €-Llibres i llibrets. A càrrec d’Esquitx Lleure. Preu: 3,00 € *Teatre: Wet Floor. A les 18h a la plaça del Puig. A càrrec de Cris Clown. Activitat per a tots els públics. *Contacontes: Guillem Tell. A les 19h a la plaça del Puig. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics Més informació a www.visitguixols.com Dissabte 10 de juny*Torneig de futbol 11. De 8 a 19h al camp de futbol de Vilartagues. Entrada al públic gratuïta.*Taller del Peix Blau: taller de canapès de salmó. A les 11h a l’espai polivalent del Mercat Municipal Cobert. Gratuït i per a totes les edats. Creació i desenvolupament: parada de peix de La Ganxoneta. *Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm. Diumenge 11 de juny*Excursió Puig Cerveris des de Pardines (Ripollès). Senderisme. Sortida a les 7h des de l’estació d’autobusos. Arribada a les 17h. Preu: 15€. Per a més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Centre Excursionista Montclar. *Torneig de futbol 11. De 8 a 19h al camp de futbol de Vilartagues. Entrada al públic gratuïta.*Xerrada La mística del sol i observació del sol amb telescopi. A les 11h a l’ermita de Sant Amanç. A càrrec de Rafael Balaguer Rosa, prehistoriador, astrònom, divulgador, viatger i científic transversal. En acabar l’acte, hi haurà vermut i servei de bar. Activitat oberta. Preu: 5 € no socis, socis gratuït. Cal inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a més informació www.ardenya.cat Organitza: Ardenya Patrimoni i Natura.*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu. Dilluns 12 de juny*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitaran bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414. Dimarts 13 de juny*Final de Curs Escola d’Adults CFA. Celebrem els 45 anys del centre i el final de curs. A les 17h Passi curts #CFASFG45. A les 18h Entrega de premis. Obert a tothom.  Dimecres 14 de juny*Final de Curs Escola d’Adults CFA. Celebrem els 45 anys del centre i el final de curs. A les 10.30h Foto grupal. A les 11h Ball. A les 12h Esmorzar. Obert a tothom. *"Treballem la por en el món laboral, amb la pintura!" De 16 a 18h. Treballarem de forma experiencial la gestió de la por a través del dibuix i la pintura. En concret, treballarem amb la por en situacions del món laboral. Explicarem les funcions de la por, la gestionarem a través de la pintura i aprendrem a equilibrar-la. (No cal saber pintar!)El material serà subministrat per l’Ajuntament, però cadascú pot portar material propi si ho desitja. Es realitzarà a l’aula de formació del SOM (edifici Guixols Desenvolupament) Més informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.*Xerrada: Prevenció d’accidents a la llar. A les 17h al Centre Cívic Vilartagues.*Concerts finals de curs EMMú Guíxols Vall d’Aro (60 min.). Concert coral i combos de formació avançada i orquestra de piano i percussió. A les 19h al pati de l’Escola de Música. Gratuït i obert al públic. Per a més informació: www.emmguixolsvalldaro.cat.  Del dijous 15 al diumenge 18 de juny*Festival de Tango Costa Brava. A la sala Las Vegas, pavelló de la Corxera i pista de bàsquet, al costat del Beach Club. Per a més informació i inscripcions: https://www.tangocostabrava.com          Dijous 15 de juny*Dia Mundial contra el maltractament de les persones grans: Caminem pels drets de les persones grans. A les 9.30h a la plaça Salvador Espriu. Recorregut fins a la plaça Miquel Murlà. Informació i inscripcions: Al Casal de la Gent Gran Salvador Espriu, els dilluns i dijous d’11 a 13h. Tel. 658 354 401; Al Casal Tueda Gent Gran, de dilluns a divendres de 10 a 13h. Tel. 972 82 10 58. Organitza: Consell Comarcal del Baix Empordà i Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·laboren: Dipsalut (Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona), el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i els Casals de la Gent Gran de Sant Feliu de Guíxols. *Concerts finals de curs EMMú Guíxols Vall d’Aro (60 min.). Concert del grup de vent i grup de guitarres. A les 19h al pati de l’Escola de Música. Gratuït i obert a tothom. Per a més informació: www.emmguixolsvalldaro.cat. *Concert d’Olga Zoet (Lleida, cançó d’autor) & Aina Donate (St Feliu, indie/pop). A les 21h al Bar Casa Irla. c/ Algavira 65-69. Entrada gratuïta. Divendres 16 de juny*Concerts finals de curs EMMú Guíxols Vall d’Aro (60 min.). Concert d’instrument complementari a les 18.30h al pati de l’Escola de Música. Gratuït i obert al públic. Per a més informació: www.emmguixolsvalldaro.cat. *Cloenda de les Aules Culturals “Els llops d’Àngel Guimerà” . A les 18h al Casal Tueda Gent Gran. A càrrec de Valentí Maymó, rapsode i intèrpret de tenora. Entrada lliure. Organitza: Casal Tueda Apite amb la col·laboració de l’Agrupació d’Amics de la Sardana. *Llargmetratge “L’Espill” 86m. “L’Espill, és una comèdia romàntica basada en el drama de l’exili republicà”. A les 19h a la Casa Irla. c/ Algavira 65-69.*Inauguració de l’exposició Un viatge per l’impressionisme de Roy. A les 19h a la Nau Blau (C/ Sant Isidre, 21).*Cicle Gaudí – Cinema: El sostre groc . Original en català i castellà. Durada: 94 min. A les 21h a la Sala Abat Panyelles al Monestir (plaça Monestir s/n). Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2x1, socis de la Federació d’Ateneus de Catalunya 3€ i amb el carnet jove 3€. Per a més informació i venda d’entrades a www.guixols.cat/cinema i a través www.codetickets.com. Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.  Dissabte 17 de juny*Dia Mundial de patchwork. De 10 a 20h a la Rambla/cantonada carrer Major. Organitza: Associació d’Amics de l’Ermita i paratges de Sant Elm. *Visita guiada: El Monestir. A les 11.30h. Idioma: Català. Activitat amb inscripció prèvia. Preu: 4€ entrada general. 2€ Amics del Museu. Inscripcions: Tel. 972 821575, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Museu d’Història. *Concerts finals de curs EMMú Guíxols Vall d’Aro (60 min.). Concert orquestres de corda, secció simfònica (vent, corda i percussió) a les 12h al pati de l’Escola de Música. Gratuït i obert a tothom. Per a més informació: www.emmguixolsvalldaro.cat. *Festival Exhibició de Taekwondo. De 17 a 22h a la plaça del Puig. Organitza: Club Taekwon-do a punt. *14a edició Fira del Cava. De 17 a 21h al c/ Sant Ramon. Organitza: Ca l’Angel. *Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.*Presentació del llibre Trenta-set cartes i sis poemes d’amor. La correspondència íntima d’Eugeni Gurnés Bou (1939-1943) de Pilar Francès. Guanyadora de la Beca d’Estudis Històrics President Irla 2023. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69*Marxa LGTBI. A les 19h des del Monestir als Jardins de Juli Garreta. Fi de Festa a la sala de festes “Las Vegas”. *Ballada de Sardanes amb la cobla Rossinyolets. A les 20h als Jardins Juli Garreta. Entrada Lliure. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana. Diumenge 18 de juny*XXII Trobada de col·leccionistes. A la Rambla. Organitza: Associació Filatèlica i de Col·leccionisme. *Concert-Vermut amb Marc Jonson & Ramírez Exposure (USA/ Valencia power-pop). A les 12.30h al Bar Casa Irla. c/ Algavira 65-69. Entrada gratuïta. *Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu. Dilluns 19 de juny*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitaran bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.*Celebració de l’Aniversari del Casal Tueda. A partir de les 16.30h. Organitza: Casal Tueda Gent Gran. *Concerts finals de curs EMMú Guíxols Vall d’Aro (60 min.). ESCAPE ROOM a les 17h amb alumnes de FB3-6 i a les 19h petit concert al pati de l’Escola de Música. Gratuït i obert a tothom. Per a més informació: www.emmguixolsvalldaro.cat.  Dimecres 21 de juny*Concerts finals de curs EMMú Guíxols Vall d’Aro (60 min.). Concerts dels alumnes de sensibilització musical i FB 1-2 a les 18h al pati de l’Escola de Música. Gratuït i obert al públic. Per a més informació: www.emmguixolsvalldaro.cat.  Divendres 23 de juny*Revetlla de Sant Joan al Casal de Gent Gran de Tueda. Organitza: Casal Tueda Gent Gran. Dissabte 24 de juny*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 18 a 21h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.*Guíxols Escena Primavera: La Pell Fina. Durada: 1h 20min. Entrada general 20€, entrada reduïda 18€. A les 20.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Venda d’entrades a codetickets i www.guixols.cat/teatre.  Diumenge 25 de juny*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu. Dilluns 26 de juny*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitaran bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414. Dijous 29 de juny*Presentació de les pràctiques: Escola de Rehabilitació de Limoges. A les 12h a la sala Abat Panyelles del Monestir. Acte obert al públic. Es presentaran les pràctiques que 17 alumnes de Limoges han realitzat al llarg d’una setmana a Sant Feliu de Guíxols. Organitza: El Museu d’Història.  Divendres 30 de juny*Festival Porta Ferrada 2023: Per a informació i entrades, adreceu-vos a la web oficial del festival www.portaferrada.cat i/o al punt de venda oficial, Can Solés (C/ Sant Pere, 41).-Aquí Estamos. Amb els còmics Adri Romeo i Ignasi Taltavull.-Salat 2023. OYE POLO. A les 21h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. -Salat 2023 Berto Romero Lo Nunca Visto. A les 22h a Guíxols Arena (zona esportiva Vilartagues). Per a informació i entrades, adreceu-vos a la web oficial del festival www.portaferrada.cat i/o al punt de venda oficial, Can Solés (C/ Sant Pere, 41). -L’Altre MIC. Micro obert. Artistes convidats: Ignasi Taltavull, Adri Romeo i Raquel Hervàs. A les 23.30h al Village Guíxols Arena. Accés lliure desprès de l’actuació de Berto Romero. Aforament limitat. Per a més informació per participar (fins al 6 de juny a les 14h): www.festivalportaferrada.cat/ca/LALTRE-MIC    CURSOS Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit Dilluns*Conversa en francès. De 16 a 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Júlia Martinetto.  Dimecres *Conversa en anglès. Grup 1 : de 10.30h a 11.30h; Grup 2 : d’11.30h a 12.30h. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Divendres*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CURS D’ESTIU*Art i Arqueologia: Dues Mirades complementàries sobre l’Antic Egipte. Del 10 al 12 de juliol. Horari: 10 de juliol de 17 a 20.30h, “La mort i el món funerari”. 11 de juliol de 17 a 20h, “La fascinació per Egipte”. 12 de juliol de 17 a 20.30h, “Cleopatra”. A la sala d’Abat Panyelles del Monestir. Places: 30. Preu: 50€. Direcció: Francesc Aicart Hereu. Coordinació: Sònia Rodríguez Astor. Professorat: Pilar Giró Roman i Xavier Martínez Babón. Organitza: Universitat de Girona Fundació UdG: Innovació i Formació, Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i Fundació Centre d’Art Guíxols.  Casals*Activitats del curs 2022/2023:-Casal Tueda Gent Gran: Gimnàstica de manteniment, ioga, ioga terapèutic, taller de memòria, conversa en anglès, informàtica, català, taller de pintura, patchwork, manualitats, coral i nou curs: classes de francès (dimarts de 17 a 18h). Informació i inscripcions: despatx del Casal de dilluns a divendres de 10.30 a 13h. Centre Cívic Tueda: C/ Gravina, 39-42. Tel. 972 821310/ 972 821058, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. -Casal Gent Gran Salvador Espriu: Ioga, manualitats i vestits de paper, taller de memòria, coral, pintura, country, gimnàstica de manteniment, classes de sevillanes (dilluns de 18 a 19h i divendres de 19 a 20h) i ioga terapèutic amb cadira (dilluns i divendres d’11.30 a 12.30h), classes de country (divendres de 17 a 19h). Informació i inscripcions: Despatx del casal de la gent gran Salvador Espriu al Centre Cívic Vilartagues: els dilluns i els dijous d’11 a 13h. Tel. 972 821897 i 972 820101, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  EXPOSICIONS:*Dues exposicions al Monestir de Sant Feliu. Amb motiu de la Marxa d’Alliberament i Orgull del col·lectiu LGBTI+ Una, d’aquarel·les de l’artista Quimeta Serra -anomenada ‘De la foscor a la llum, coming out’, sortir de l’armari- i l’altra mostra, en aquest cas fotogràfica, s’anomena ‘Urbex’, amb artistes del col·lectiu LGBTI+.Aquestes exposicions estaran obertes del 5 al 18 de juny de 2023, en horari de 17 a 20h de dimarts a divendres, amb horaris especials els caps de setmana (de les 11 a les 14h i de 17h a 20h).  La inauguració serà aquest diumenge, 4 de juny, a les 18h, al Monestir, amb parlaments institucionals.   *Exposició GUIXART3. Exposició de l’Associació Cultural Aleph. Del 3 de juny al 23 de juliol a la Casa Irla. Inauguració: dissabte 3 de juny a les 19h. *Exposició Un viatge per l’impressionisme de Roy. Del 16 al 25 de juny a la Nau Blau, (c/ Sant Isidre, 21). Horari: Dimecres, dijous, divendres i dissabte d’11 a 13.30h i de 17 a 20h, diumenge d’11.30 a 13.30h. Inauguració: 16 de juny a les 19h. *Exposició Un refugi de llibres. Fins al 30 de juny a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. L’exposició homenatja la mostra internacional de Literatura Infantil i Juvenil (LIJ) que va organitzar Jella Lepman a Alemanya després de la Segona Guerra Mundial per ajudar els infants i joves desposseïts de tot. *Exposició temporal Ricard Mur, “un fotògraf de postal”. Fins al 18 de juny a la Capella de l’Antic Hospital. L’exposició que acull el Museu d’Història de Sant Feliu s’emmarca dins de la iniciativa anual dels Tallers d’Història, liderats per l’Arxiu Municipal. Aquest any la mostra vol homenatjar a Ricard Mur, tant per les seves qualitats artístiques com per la seva tasca de documentació del moment històric, la qual mostra un St. Feliu desaparegut i ens permet veure com era la societat, la ciutat i els entorns naturals als anys 20 del segle XX.  Entrada lliure. *Exposició Ricard Mur. Vilartagues. Fins al 18 de juny a la plaça Salvador Espriu, davant del Centre Cívic Vilartagues. *Exposició “Antoni Campaña. L’Endemà de la retirada: Portbou 1939”. Exposició itinerant. Fins al 17 de setembre. A l’Antic Hospital. Més informació: https://bit.ly/campanyaSFGEntrada lliure. Horaris: de dimarts a dissabte d’11 a 13h i de 17 a 19h, diumenges i festius d’11 a 14h. Dilluns tancat. *Exposició de pintura. Al Racó de l’Art del Casal Gent Gran Salvador Espriu. *Exposició de pintura i fotografia. Del 5 al 17 de juny al Monestir.*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos). Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5,00€. MUSEU D’HISTÒRIA - MONESTIR-Guíxols. Eines i creences. Una exposició sobre la cultura ibera a la nostra ciutat – Planta 1-El Monestir i la vila. La progressiva formació de la vila a l’entorn del monestir benedictí- Planta 1-Torre del Fum i Porta Ferrada. Dos espais patrimonials i un mirador privilegiat - Planta 1Horari: Només per grups concertats i visites guiades. Per a més informació: Tel. 972 821575 i c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Dissabte 17 de juny: Visita guiada: El Monestir. A les 11.30h. Idioma: Català. Activitat amb inscripció prèvia. Preu: 4€ entrada general. 2€ Amics del Museu. Inscripcions: Tel. 972 821575, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: El Museu d’Història.  ANTIC HOSPITAL De dimarts a dissabte d’11 a 13h i de 17 a 19h. Diumenges i festius d’11 a 14h. Dilluns tancat. TURÓ DELS GUÍXOLS: OBERTURA DE LA CASETA DEL SALVAMENTDel 22 de juny a l’11 de setembre. Horari: Del 22 de juny al 14 d’agost de dilluns a diumenge de 18 a 20.30h. De 15 d’agost a l’11 de setembre de de dilluns a diumenge de 17 a 19.30h.  ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS*Las Vegas. 60 Aniversari. Es poden consultar i comprar les entrades de tots els espectacles programats en motiu de la celebració dels 60 anys a : www.salalasvegas.com Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. C/ Cristòfol Colom, 11 de Sant Feliu de Guíxols.Concerts: Sultans of Swing. Tribut als Dire Straits el 3 de juny i Xavi Calvet el 10 de juny.*Nit de Salsa i batxata. Cada divendres a partir de les 23h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 10€ (amb consumició inclosa).*Ball amb DJ Toni i DJ Pere. Cada diumenge a partir de les 18h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 10€ (amb consumició inclosa). Per a més informació i/o entrades: www.salalasvegas.com.                     --  _____________________________________________ Pere Carreras | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Tel. 609 75 35 85 Responsable de l'Àrea de Comunicació de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols | Edifici del Monestir s/n - Ràdio Sant FeliuSant Feliu de Guíxols. Web Principal: www.guixols.cat | Agenda | Turisme | Espai C. Thyssen | Ràdio Sant Feliu 107.0 FMVídeo Promocional de Sant Feliu de Guíxols [clic aquí] Youtube municipal: Click aquí | Instagram: guixols_ajuntament | Twitter: @Guixols | Facebook: ajuntamentsantfeliudeguixolsRecursos per a mitjans de comunicació: Web pròpia | Imatges-recursos per a periodistes (Dropbox. Clic aquí)

Imprimeix Correu electrònic

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits