ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

DE L’ 1 AL 30 DE NOVEMBRE DE 2022

 

 

www.visitguixols.com: totes les activitats en català/ todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com i www.guixols.cat o al tel. 972 82 00 51 (Oficina de Turisme).

 

*Participa a la campanya Guíxols Gaudeix Nadal ( Del 25 de novembre fins al 6 de gener): Gaudeix dels nostres comerços! Porta la butlleta en totes les teves compres i fes que 10 establiments diferents et segellin els 10 cartrons de l’interior (compres mínimes de 15€ a cada establiment). Quan tinguis els 10 cartrons segellats, porta la butlleta a l’Oficina de Turisme (Plaça Monestir s/n). Només pel sol fet de participar-hi, rebràs un val de 10€ per fer servir a les empreses, comerços i serveis adherits a la campanya. Es sortejaran diferents premis entre tots els participants. Consulteu les bases a www.guixolsgaudeix.com/.

 

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Ganxotapes Tardor 2022. Campanya gastronòmica del dissabte 28 d’octubre al diumenge 27 de novembre. Tapa + beguda 3€. També menús de tapes. Informació dels restaurants participants i les seves propostes a: www.visitguixols.com.

*Escola d’Adults. Inici de les classes a l’octubre, però encara hi ha la possibilitat d’inscriure’s a alguns dels cursos. Informació al Centre Cívic de Vilartagues, Pl. Salvador Espriu, s/n els dimarts de 10 a 13h i els dijous de 17 a 20h. T. 972 82 10 22 i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Servei d’assessorament psicològic. Cal demanar hora a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu, 2-4. Organitza: SIAD.

*Servei d’Atenció Integral a les persones LGBTI (SAI). Centre Cívic Vilartagues (1r pis) Plaça Salvador Espriu, s/n. Per a informació i assessorament, cal demanar hora a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101.

 

Dimecres 2 de novembre

*Aules Culturals per a la gent gran: La sexualitat a la nostra vida. Xerrada a càrrec de Dolors González i Ridao, terapeuta emocional. A les 18h al Centre Cívic Tueda (C/ Gravina, 39-41). Tel. 972 82 13 10.

 

Divendres 4 de novembre

*Cicle de xerrades Comunicació i criança: Com fer equip i disminuir el conflicte quan hi ha criatures. A càrrec de Marina Castro, psicòloga, terapeuta de parella i sexòloga. De 15 a 16.30h al Centre Cívic Vilartagues o per ZOOM (en directe). Imprescindible inscripció prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 82 01 01o presencialment al SIAD o al Centre Cívic.

*Club de lectura narrativa. Dublinesos, de James Joyce. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. (C/ de Joan Suris, 28-34). Tel. 972 32 40 57.

*Documentals amb protagonista. Presentació dels documentals d’Anna Vicens. A les 19h a la Sala Abat Panyelles (Monestir, 4a planta). L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols presenta dos documentals d’Anna Vicens, que giren a l’entorn de dos artistes coneguts i estimats per retre’ls homenatge i difondre’n la seva tasca i figura: Els ninots d’en Toni Ferrer Gallego i La plaça d’en Jaume, aquest darrer dedicat a Jaume Provensal. Amb la participació de Carles Motas, alcalde de la ciutat, Alfons Hereu de l’AFIC, l’autora Anna Vicens i el cantautor Josep Andújar-Sé, que farà la semblança dels protagonistes dels films. Accés lliure i gratuït. Aforament limitat.

*Xerrada: Violència masclista. A les 19.15h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Organitza: Guíxols des del carrer-Entesa.

 

Dissabte 5 de novembre

*Els megàlits de l’Ardenya. Sortida de natura al Massís de l’Ardenya, guiada per l’especialista en megalitisme Xavier Niell-Atzagaia. Ruta circular pel Massís de l’Ardenya d’una durada aproximada de 3-4 h. Dificultat alta, recomanada per a adults. Punt de trobada: A les 8.30h a l’encreuament dels 4 camins, ctra. de Tossa. Cal dur: calçat adequat per caminar, roba còmoda, aigua i esmorzar. Tornada: cap a les 12.30h a l’encreuament dels 4 camins. Preu: 5€ i 3€ per als socis d’Amics del Museu d’Història. Inscripcions prèvies obligatòries a partir del dia 22 d’octubre a les Oficines del Museu d’Història, a la 3ª planta del Monestir. Places limitades. Més informació al tel.972821575 i a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Organitza: Museu d’Història, dins de la campanya Som Cultura.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Teatre professional – Guíxols Escena Tardor 2022: Un Vestit nou per l’Emperador. A les 18h al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer. Preu: 6€. Venda d’entrades i informació a www.guixols.cat/teatre

*Presentació del llibre: Retrat del jove Skizo de Joaquim Pijoan. Finalista del Premi Josep Pla de narrativa. Presentarà l’acte Xavier Colomer-Ribot. A les 19h a la Casa Irla (C/ Algavira, 65-69). Activitat gratuïta.

 

Diumenge 6 de novembre

*Excursió al Puig de Frou i Sant Gregori. Sortida a les 8h de l’estació d’autobusos de Sant Feliu de Guíxols. Arribada a les 18h aprox. Cal portar: aigua, menjar, calçat adequat, capelina. Per a més informació i inscripcions: Centre Excursionista Montclar tel. 658 837 199, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Centre Excursionista Montclar.

*Aplec de Sant Amanç. Programa d’activitats a l’Ermita de Sant Amanç:

-Excursió al Puig Gros. De 8.30 a 12h. Sortida oberta a tothom des de l’Ermita fins al Puig Gros. Intentarem buscar algun bolet i descobrir nous racons. Cadascú s’ha de portar aigua i esmorzar.

-Concert dels Deserts Inn, Palm Springs. A les 12.30h.

-Arrossada i dinar popular. A les 14h. Qui no vulgui arròs es pot portar el seu dinar. Hi haurà taules, cadires, barbacoa per coure la carn i taronges. Preu arròs: Socis 7€. Altres 10€.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 7 de novembre

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

 

Dimarts 8 de novembre

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal demanar hora a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 82 01 01. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Taller de fotografia per a xarxes socials. A càrrec d’Elm Murcia (@elm.murcia). De 15 a 17h a la Casa Trachsler (C/ Capmany, 20). Aprèn, de manera pràctica, les nocions bàsiques de fotografia amb smartphone per potenciar les xarxes socials del teu negoci.
Inscripcions a:   https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/83671-taller-de-fotografia-per-xarxes-socials-2na-edicio

Dijous 10 de novembre

*Taller de fotografia per a xarxes socials. A càrrec d’Elm Murcia (@elm.murcia). De 15 a 17h a la Casa Trachsler (C/ Capmany, 20). Aprèn, de manera pràctica, les nocions bàsiques de fotografia amb smartphone per potenciar les xarxes socials del teu negoci.
Inscripcions a:   https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/83671-taller-de-fotografia-per-xarxes-socials-2na-edicio

Divendres 11 de novembre

*Cicle de xerrades Comunicació i criança: Parlar sobre sexualitat a la infància. A càrrec de Marina Castro, psicòloga, terapeuta de parella i sexòloga. De 15 a 16.30h al Centre Cívic Vilartagues o per ZOOM (en directe). Imprescindible inscripció prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 82 01 01o presencialment al SIAD o al Centre Cívic.

*Lectura en veu alta. Textos de Gaziel: Gaziel comentat. La literatura de Gaziel amb lectura en veu alta d’Olga Cercós i comentaris de Miquel Martín Serra. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Microcicles Mascanada6. Carla. Pop electrònic. A les 21.30h a l’ermita de Sant Amanç. Preu socis 8€. No socis 10€. Més informació i compra d’entrades a https://www.mascanada6.com/microcicles/

 

Dissabte 12 de novembre

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*XXV Cicle Catalunya Coral. A càrrec de la coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols, la coral La Vall de Sant Climent de Llobregat i la coral Jesús Maria de Barcelona. A les 17h a la parròquia del Monestir. Organitza: Federació Catalana d’entitats corals.

*TRASLLADADA AL 3 DE DESEMBRE Teatre professional – Guíxols Escena Tardor 2022: Monopoli. A les 20.30h al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer. Preu: 24€ (general) i 18€ (reduïda). Venda d’entrades i informació a www.guixols.cat/teatre

 

Diumenge 13 de novembre

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 14 de novembre

*Xerrada: Eines i trucs per a la prevenció i control de la Diabetis. En commemoració del Dia Mundial de la Diabetis. A les 11h a l’Aglotapp. Gratuït.

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

 

Dimarts 15 de novembre

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal demanar hora al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Conferència magistral d’Emilio Duró. El viatge de la vida: llums curtes o llums llargues? A les 19.30h al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer. Com millorar l'actitud de les persones davant de la vida, tant personalment com professionalment, per aconseguir la nostra millor versió. Està comprovat que les persones positives, entusiastes i optimistes, amb intel·ligència emocional, obtenen millors resultats i creen un clima de treball més agradable i rendible. Inscripcions a:

Inscripcions a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/83683-conferencia-magistral-d-emilio-duro-el-viatge-de-la-vida

Dimecres 16 de novembre

*Aules Culturals per a la gent gran: Què és la hipertensió? Xerrada a càrrec de la Dra. Carmen Lafay, doctora en radiologia. A les 18h al Centre Cívic Tueda (C/ Gravina, 39-41). Tel. 972 82 13 10.

 

Dijous 17 de novembre

*Emocions que bloquegen el nostre futur. A càrrec de Francesc Quilez (@cesc_quilez). A les 19h, localització pendent de confirmar. Taller teoricopràctic dinàmic en el qual coneixeràs quins programes i creences portem dins que fan que no tot surti com desitgem. Inscripcions a:

Inscripcions a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/83680-emocions-que-bloquegen-el-nostre-futur

Divendres 18 de novembre

*Cicle de xerrades Comunicació i criança: Parlar sobre sexualitat a l’adolescència. A càrrec de Marina Castro, psicòloga, terapeuta de parella i sexòloga. De 15 a 16.30h al Centre Cívic Vilartagues o per ZOOM (en directe). Imprescindible inscripció prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tel. 972 82 01 01o presencialment al SIAD o al Centre Cívic.

*Club de lectura feminista. Cuina! o barbàrie, de Maria Nicolau, escriptora i cuinera. Amb la presència de l’autora. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit (C/ de Joan Suris, 28-34). Tel. 972 32 40 57.

*Cicle Gaudí – Cinema: Alcarràs (drama). Direcció: Carla Simón. Original en català. Durada 120 minuts. A les 21h a la Sala Abat Panyelles al Monestir (plaça Monestir s/n). Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2x1, socis de la Federació d’Ateneus de Catalunya 3€ i amb el carnet jove 3€. Per a més informació i venda d’entrades a www.guixols.cat/cinema i a través www.codetickets.com. Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

 

Dissabte 19 de novembre

*2D Trial Clàssic. 2 dies internacionals de trial clàssic. Per a més informació: trialcostabrava.com

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Institut d’Estudis del Baix Empordà. A les 12h a la sala Abat Panyelles (4a planta, Monestir). Homenatge a la generació sènior de l’IEBE i presentació del volum 41 d’Estudis del Baix Empordà. Accés lliure i gratuït. Aforament limitat.

*Documental. Sufisme BCN: Espiritualitat,  música, ecologia. Documental amb Pedro Burruezo i Francesc Esteva. Cinefòrum posterior amb els autors. A les 19h a la Casa Irla (C/ Algavira, 65-69). Activitat gratuïta.

*Concert del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, cloenda del Cançoner català. A les 20h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 10€. Entrades a l'Oficina de Turisme i fent clic quí . Organitza: Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.

 

Diumenge 20 de novembre

*2D Trial Clàssic. 2 dies internacionals de trial clàssic. Per a més informació: trialcostabrava.com *XVIII Concurs de Teatre Amateur 2022 - 2023. Mort accidental d’un anarquista amb el Grup de Teatre Cassanenc de Cassà de la Selva. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer.

Preu únic: 10€. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme. Horari: de dilluns a dissabte de 10 a 18h, diumenges i festius de 10 a 14h. També es podran adquirir el mateix dia de la funció a partir de les 17h a la taquilla del teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 21 de novembre

*Treballant en digital II. Formació teòrica de 9 a 14 h a l'Aula de formació del Servei d’Ocupació Municipal. El curs està dirigit a les persones aturades que estiguin inscrites a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Inscripcions a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/83496-treballant-en-digital.

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

*Presentació del llibre: "Tot passa dues vegades", de Pilar Francès, obra guanyadora a 2022 del V premi Empordà de novel·la. Amb la presència de l'autora. A les 18 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimarts 22 de novembre

*Treballant en digital II. Formació teòrica de 9 a 14 h a l'Aula de formació del Servei d’Ocupació Municipal. El curs està dirigit a les persones aturades que estiguin inscrites a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Inscripcions a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/83496-treballant-en-digital.

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal demanar hora a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 82 01 01. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Defensa personal per a dones. Amb motiu del Dia Internacional contra les Violències Masclistes. De 15 a 17h al Centre Cívic Vilartagues. Inscripció obligatòria a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Concert de Santa Cecília. A les 18h a la plaça del Mercat 1 d’octubre. Durada 30 minuts. Activitat gratuïta. Organitza: Escola de Música.

*L’economia de l’experiència: vals el que fas sentir. A càrrec de Gemma Fillol (@gemmafillol). A les 19h a la Casa Irla (C/Algavira, 65-69, Sant Feliu de Guíxols). Descobreix en aquesta masterclass perquè el teu projecte ha de ser generador d'experiències i com incloure-ho a la teva estratègia de màrqueting. Inscripcions a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/83681-l-economia-de-l-experiencia-vals-el-que-fas-sentir

Dimecres 23 de novembre

*Treballant en digital II. Formació teòrica de 9 a 14 h a l'Aula de formació del Servei d’Ocupació Municipal. El curs està dirigit a les persones aturades que estiguin inscrites a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Inscripcions a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/83496-treballant-en-digital.

 

Dijous 24 de novembre

*Treballant en digital II. Formació teòrica de 9 a 14 h a l'Aula de formació del Servei d’Ocupació Municipal. El curs està dirigit a les persones aturades que estiguin inscrites a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Inscripcions a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/83496-treballant-en-digital.

*Cine-Filo. Doce Hombres sin Piedad, de Sidney Lumet. Projecció de la pel·lícula i posterior diàleg amb l’advocat Benet Salellas, professor de litigació penal en el Màster d’Advocacia de la UDG i ex-diputat del Parlament de Catalunya. A les 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. ( C/ de Joan Suris, 28-34). Tel. 972 32 40 57.

 

Divendres 25 de novembre

*Dia internacional de l’eliminació de la violència contra les dones:

-A les 12h Lectura del Manifest i parada del SIAD amb la col·laboració del Batxillerat Artístic de l’INS Sant Elm. Davant de l’Ajuntament.

-A les 17h Activitats i tallers a càrrec del PIJ i Càritas al Centre Cívic Vilartagues.

-A les 18h Lectura del Manifest, encesa d’espelmes i minut de silenci davant el Centre Cívic Vilartagues.

ATENCIÓ, ACTIVITAT POSPOSADA. PROPERAMENT S'INFORMARÀ DE LA NOVA DATA : *Presentació del pla estratègic del Museu d’Història. A les 18h a la Sala Abat Panyelles (4a planta del Monestir). Una ocasió per conèixer la proposta de renovació del Museu d’Història i per parlar del sistema de Museus a Catalunya, amb Magda Gassó, cap del Servei de Museus i protecció de Béns Mobles de la Generalitat de Catalunya.

*Microcicles Mascanada6. Adam Giles Levy. Acustic blues. A les 21.30h a l’ermita de Sant Amanç. Preu socis 8€. No socis 10€. Més informació i compra d’entrades a https://www.mascanada6.com/microcicles/

 

Dissabte 26 de novembre

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Hora del conte: La música dibuixada. Sense fer servir ni llapis, ni paper, el compositor Lluís i la Mimi ens proposen aquest repte de dibuixar música amb la imaginació. Explorarem originals i noves sensacions a partir del gest, la cançó i la fantasia, acompanyats de petits instruments joquina. Per nens i nenes entre 4 i 8 anys. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader Margarit. ( C/ de Joan Suris, 28-34). Tel. 972 32 40 57.

*Xerrada sobre “La crisi climàtica i el mar”  A càrrec de Clàudia Auladell. Biòloga ambiental i marina. A les 12h a l’Ermita de Sant Amanç. Donació: socis i menors de 14 anys gratuït. Altres 5€. Organitza: Ardenya Patrimoni i Natura.

*Concert. L’Agrupació d’Amics de la Sardana a preparat un concert per celebrar la Diada del soci  les 17h al Teatre Auditori Narcís Masferrer amb la cobla Jovenívola de Sabadell. Amb vernissatge.

Preu: Socis 5€. General 10€.

 

Diumenge 27 de novembre

*35a Marxa de l’Arròs. Per a més informació i inscripcions: tel. 658837199 i mail obert@Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Centre Excursionista Montclar.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 28 de novembre

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

*Òpera Bib: Conferència al voltant de l’òpera Il Trittico de Giacomo Puccini. Amb Pol Avinyó, musicòleg i divulgador musical. A les 18h a la Biblioteca Pública. Octavi Viader i Margarit.

 

Dimarts 29 de novembre

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal demanar hora al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Taller d’orientació laboral grupal. A càrrec de Frank Fernandez (@swimandcoach). A les 18h al CoWorking Guixols (C/ Sant Adolf,18).T'acompanyem a descobrir els teus punts forts i com utilitzar-los per monetitzar-los al mercat laboral. Us oferirem tips i eines personalitzades. Inscripcions a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/83682-taller-d-orientacio-laboral-grupal

Dimecres 30 de novembre

*Aules Culturals per a la gent gran: L’univers en 40 minuts. Xerrada a càrrec de Kilian Víndel, astrònom de l’observatori de Mas Mitjà , Vall d’en Bas. A les 18h al Centre Cívic Tueda (C/ Gravina, 39-41). Tel. 972 82 13 10.

*Conferència: Les malalties cardiocirculatòries (La marató de TV3). A les 18h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

 

CURSOS

 

Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit

 

Dilluns

*Conversa en francès. De 16 a 17h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Júlia Martinetto. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Dimecres

*Conversa en anglès. Grup 1 : de 10.30h a 11.30h; Grup 2 : d’11.30h a 12.30h. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Dijous

*Conversa en italià. De 19h a 20h. A càrrec de Grazia di Dio a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Divendres

*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Casals

*Activitats del curs 2022/2023:

-Casal Tueda Gent Gran: Ioga, informàtica, patchwork, conversa en anglès, manualitats, música, català, fotografia, gimnàstica de manteniment... Informació i inscripcions: despatx del Casal de dilluns a divendres de 10 a 13h. Centre Cívic Tueda: C/ Gravina, 39-42. Tel. 972 821310/ 972 821058, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

-Casal Gent Gran Salvador Espriu: Ioga, manualitats, taller de memòria, coral, pintura, country, gimnàstica de manteniment... Informació i inscripcions: despatx del casal de la gent gran Salvador Espriu al Centre Cívic Vilartagues: els dilluns i els dijous d’11 a 13h. Tel. 972 821897 i 972 820101, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Sardanes

*Curs per aprendre a comptar i repartir la sardana. Fins al 3 de novembre (última sessió). Horari: dijous de 19 a 20h al Nou Casino de la Constància (1r pis). Preu: 10€ (socis) i 20€ (no socis). Imprescindible saber ballar sardanes. Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

 

UNED sènior

 

Cursos primer quadrimestre:

*Com mirar un quadre. A càrrec de Pilar Giró, llicenciada en Història de l’Art, màster de Gestió Cultural i Doctoranda Industrial. És un curs pensat per a tothom. No cal tenir coneixements en matèria artística i està orientat a facilitar recursos per interpretar les obres d’art. Per a majors de 50 anys. Horari: divendres de 16 a 18h al Monestir. Preu: 50€. Més informació: UNED Sant Feliu de Guíxols. C/ Pecher, 7-19 (Casa Palet), tel. 972 82 08 10, email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Cursos segon quadrimestre:

*Música i pintura: Connexions entre les arts. A càrrec de Laia Pijoan, títol superior de música i llicenciada en Història de l’Art. Veurem com la música i la pintura s’interrelacionen al llarg de la Història de l’Art. Connectarem els sentits a través d’exemples musicals i pictòrics, amb activitats pràctiques, audicions i l’anàlisi d’obres que ens ajudaran a descobrir els nexes d’ambdós llenguatges artístics. Per a majors de 50 anys. Horari: divendres de 15 a 17h a l’auditori de l’Escola de Música. Inici: 10 de febrer. Preu: 50€. Més informació: UNED Sant Feliu de Guíxols. C/ Pecher, 7-19 (Casa Palet), tel. 972 82 08 10, email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*L’òpera per dins. A càrrec de Tina Gorina Faz, cantant d’òpera, títol superior de cant i màster en Gestió Cultural. En aquest curs descobriràs, de la mà d’una cantant d’aquest gènere, la part menys visible però imprescindible d’un dels espectacles artístics més complets. Per a majors de 50 anys. Horari: dijous de 17 a 19h a la Casa Palet. Inici: 9 de febrer. Preu: 50€. Més informació: UNED Sant Feliu de Guíxols. C/ Pecher, 7-19 (Casa Palet), tel. 972 82 08 10, email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

EXPOSICIONS:

*Joves il·lustradores. Del 9 al 24 de novembre. Aquesta exposició aplega, a través de 26 il·lustracions, el talent de 26 joves il·lustradores catalanes emergents del moment. En motiu del dia de la dona, des del servei de biblioteques de la Diputació de Girona s’ha editat aquesta selecció que ens convida a passejar per la biblioteca i descobrir un món de petites joies il·lustrades. Durant l’horari habitual d’obertura de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Cendrós, el mecenes desconegut. Fins el 3 de novembre. Un recorregut per la vida i obra de Joan B. Cendrós i Carbonell, industrial del Floïd que va convertir-se en un dels benefactors i activistes culturals més agosarats de la cultura catalana. Visites en l’horari habitual de la Biblioteca.

*Alta Tensión. Exposició de l’artista Duván. Fins al 15 de novembre a l’Espai59, Joan Maragall, 59. Horari : Caps de setmana de 17h a 21h

*Exposició GuixArt 3. Mostra col·lectiva de diferents artistes. Fins al 20 de novembre a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Organitza: Casa Irla – Fundació Josep Irla.

*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos). Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5,00€.

 

MUSEU D’HISTÒRIA - MONESTIR

-Guíxols. Eines i creences. Una exposició sobre la cultura ibera a la nostra ciutat – Planta 1

-El Monestir i la vila. La progressiva formació de la vila a l’entorn del monestir benedictí- Planta 1

-Torre del Fum i Porta Ferrada. Dos espais patrimonials i un mirador privilegiat - Planta 1

Horaris: De dimarts a divendres de 10 a 14h. Dissabtes de 10 a 18h. Diumenges i festius de 10 a 14h. Dilluns tancat.

 

ANTIC HOSPITAL

Tancat per reformes.

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Nit de Salsa i batxata. Cada divendres a partir de les 23h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 10€ (amb consumició inclosa).

*Ball amb DJ Toni i DJ Pere. Cada diumenge a partir de les 18h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 10€ (amb consumició inclosa).

*Concert amb Super Heavy Bricks+Purple Sauce. 5 de novembre a les 23h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 7€.

*Concert amb Aldrin i Collins. 19 de novembre a les 23h a la Sala de Festes Las Vegas. Preu: 7€.

*Concert amb The Grassland Sinners + Sheebam. 26 de novembre a les 23h a la Sala de Festes Las Vegas. Entrada anticipada: 8€/ taquilla: 10€.

*Casa teva. El teu refugi. El dia 27 de novembre gaudeix d’un taller de Feng Shui amb l’Alba Llatjós i d’un esmorzar saludable amb productes de proximitat de la mà de AnnabyAna. Aprendràs a gaudir de l’ordre i sentir-te en calma a casa teva. Lloc: Jardí de la Casa Trachsler (C/Hospital, 19.

Hora: 10h. Preu: 36€. Places limitades. Inscripcions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Més informació a www.elteuturisme.cat Organitza: El teu turisme.

Imprimeix